"Цей процес буде довгим": Відомий мольфар дав невтішний прогноз щодо завершення війни в Україні

В Україні невдовзі можуть завершитися активні бойові дії, однак повного припинення війни поки не варто очікувати. Про це повідомив мольфар Макс Гордєєв.

За його даними, найімовірніше, активні бойові дії можуть завершитися до жовтня 2024 року, але стабільний мир буде встановлено тільки після значних політичних змін у Росії.

"Бачу, що міжнародне співтовариство і далі чинитиме тиск, що призведе до ослаблення військового потенціалу Росії. Цей процес буде довгим і потребуватиме значних зусиль з боку України та її союзників. Після закінчення активних бойових дій почнуться складні переговори про відновлення і реінтеграцію окупованих територій, що також займе час", - сказав мольфар.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 5 липня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 5 липень 2024, 5:20

Це 29 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Рак. Це день сприятливий для встановлення чітких цілей та розробки стратегій досягнення. Важливо визначити пріоритети і скласти план дій, який допоможе вам досягти успіху. Викор...

Господиням на замітку! Хитрий трюк, щоб томатна паста не цвіла в холодильнику

четвер, 4 липень 2024, 7:12

Томатний соус у банці покривається пліснявою вже за кілька днів після її відкриття, передають Патріоти України. Начебто і ложки завжди чисті, але результат завжди однаковий. Найчастіше банка не з’їдається навіть наполовину – через плісняву її доводитьс...