"Цей тиждень годуватиме увесь рік": Гороскоп на 22-28 листопада та поради, як успішно провести ці дні

Тиждень з 22 по 28 листопада буде спокійним і плідним. З оптимізмом дивіться у прийдешнє. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова, передають Патріоти України.

"Дійте активно, виконуйте кілька завдань одразу, - говорить астрологиня. – У багатьох відкриється здібність передбачати майбутнє. Плануйте 2022 рік. Прислухайтеся до внутрішнього голосу. Не поспішайте купувати нерухомість чи переїздити за кордон. Раптово може підвищитися температура. Якщо захворіли, дотримуйтеся постільного режиму. Під час зустрічі з родичами більше мовчіть. Не розповідайте про успіхи. Ризиковано розпочинати будівництво чи планувати переїзд. Цей тиждень годуватиме увесь рік. Тому не лінуйтеся і прокидайтеся раніше, беріться за справи, які відкладали, наполегливо ідіть до своєї цілі".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Будуть ідеї і натхнення. Тиждень додасть наснаги , вдасться залучити до співпраці щедрих інвесторів. Найкращий період, щоб скласти бізнес-план і промацати всі підводні камені.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Той, хто в гарячці прийматиме важливі рішення, зазнає серйозних збитків. Фінансова ситуація змінюється. Не спішіть скуповувати валюту і брати кредити.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Встановіть сигналізацію в домі, аби вберегтися від злодіїв. Не залишайтеся осторонь політичних подій у країні. Займайтеся благодійністю. Багато клопоту завдадуть діти. Допоможіть їм налагодити стосунки з однолітками та підтягнути успішність у школі.

Рак (22 червня - 22 липня)

Колеги вважають вас успішними та працьовитими, але швидкими на розправу. Припиніть сперечатися через дрібниці. Залишайтеся толерантними, поважайте чужу точку зору.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Найкращий період у році. Відчуєте позитивні зміни. Ваші ідеї підтримають авторитетні люди. Маєте шанс заявити про себе. Лише пам'ятайте, що сліпа довіра до людей регулярно підводить.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Виплати надходитимуть частинами. Цього вистачить на продукти та комунальні послуги. Купівлю меблів і верхнього одягу доведеться відкласти.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Зачекайте з пошуком нового місця роботи. Експерименти з грошима будуть невдалі. Стосункам бракує щирості. Зробіть перший крок. Розкажіть обранцям про плани на життя.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Почуватиметеся бадьоро й піднесено. Усе йтиме до рук. Завадить лише лінь. Працюйте від світанку до глибокої ночі. Цей тиждень годує рік.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Розсилати резюме не варто. Вакансій буде вдосталь, але умови роботи не сподобаються. Погоджуйтеся на співпрацю з людьми, яких давно знаєте. Це принесе високий заробіток і кар'єрне зростання.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Вигідні на перший погляд операції можуть обернутися на збитки. Через заздрість знайомі ставитимуть палиці в колеса. Не принижуйте тих, кого любите. Поважайте їхні права й бажання.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Навколо багато охочих збити з правильного шляху. Не варто йти у відпустку. Бо багато втратите й відстанете від колег. Уникайте стосунків з людьми, до яких ревнують кохані.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Розрахуйтеся з боргами. Купувати товари у кредит не слід. Випадкове знайомство матиме романтичне продовження.

Джерело: Gazeta.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....