Ці три знаки Зодіаку боялася сама Ванга! Жовтень 2021 переверне їх життя - гороскоп

Гороскоп на жовтень 2021 приготував особливі події трьом знакам Зодіаку, яких побоювалася сама віщунка Ванга. Вона вважала їх містичними, і навіть не згадувала зайвий раз у своїх передбаченнях, адже енергетика цих людей є сумішшю сили, дурості і навіть жорстокості, передають Патріоти України.

Що чекає людей народжених під цими трьома знаками Зодіаку - читайте нижче в нашому матеріалі. Перший у цьому списку - Скорпіон, пише Wday. Ванга вважала, що вони здатні ледь не гіпнотизувати людей, адже є прекрасними маніпуляторами.

За версією астрологів, пише Slovofraza, Скорпіонам домогтися поставлених завдань і цілей допоможе самостійність, а справи з малознайомими людьми краще обходити. Жовтень подарує вам відчуття легкості і тепла, а кінець ретроградності Меркурія з 18-го числа дасть вам максимум позитивної енергії.

Наступні в списку - Риби, які, як вважала болгарська провидиця, відрізняються підозрілим везінням і умінням передбачати майбутнє.

Для представників знаку головною сферою життя в жовтні 2021 стане робота і фінанси. Це ідеальний час для торгівлі та шопінгу. У вас може виникати почуття дежавю, ніби все, що відбувається вже траплялося раніше. Астрологи радять Рибам не намагатися змінити норовливих людей, які бачать світ через призму особистих підвалин і правил, а також обходити стороною тих, хто мислить стереотипно або занадто радикально.

Третій знак Зодіаку, що потрапив в антирейтинг Ванги - вогняні Леви. Серед них багато людей з екстрасенсорними здібностями, тому їх складно читати. До того ж вони володіють потужною силою, якою самі не здатні управляти.

Везіння Левів розпочнеться з другої декади жовтня. Люди цього Знака почнуть набагато простіше знаходити спільну мову з оточуючими. Припиняться чвари і сварки, почнеться час гармонії в родині і в колективі. Астрологи вважають, що ваше життя може змінитися різко і кардинально, але для цього доведеться адекватно сприймати критику і побажання близьких.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...