"Ці цифри постійно були пов'язані з четвіркою": Карпатська мольфарка відповіла, коли закінчиться війна в Україні

Найвідоміша карпатська мольфарка Магдалена Мочіовскі не раз робила прогнози щодо бойових дій у нашій країні. Цього разу вона передрекла, коли завершиться війна в Україні передають Патріоти України.

Навіть в українській владі не відкидають, що війна може затягнутися. Тож Магдалена в інтерв'ю FEDOR TV розповіла про терміни завершення війни.

"Я із самого початку війни намагаюся давати прогнози. Але це не так легко, розумієте. Тому що ми говоримо не про долю однієї людини, а про долю всього світу", - каже мольфарка.

За її словами, з першого дня повномасштабного вторгнення РФ до України до неї навіть уві сні "приходили" цифри, за якими вона передбачала майбутнє.

"Ці цифри постійно були пов'язані з четвіркою. Я думала: чотири тижні, ну, чотири місяці. Я завжди говорила, що я у жодному разі не хочу, щоб це було до чотирьох років. Тому ми молимося, щоб це не було до чотирьох років. Це ще може бути 4-те число, четвертого місяця", - зазначила Мочіовскі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 березня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 19 березень 2024, 5:20

Десятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Рак. 19 березня важливо звернути увагу на внутрішні процеси та особистий розвиток. Овен (21.03-19.04) . Завтра для Овнів може виникнути ситуація, яка вимагатиме від них в...

Росії запропонують "плюшку": Тарологиня дала прогноз по завершенню війни в Україні

понеділок, 18 березень 2024, 11:55

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова передбачила, що санкції проти Росії можуть бути послаблені в обмін на закінчення війни в Україні. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. Яна Пасинкова наголосил...