Ці знаки Зодіаку в грудні 2021 чекають фатальні зміни! Глоба розповів, хто потрапив до списку

Гороскоп на грудень 2021 від астролога Павла Глоби підкаже, які знаки Зодіаку в останній місяць цього непростого року зустрінуться з найважливішими змінами. При цьому астролог каже, що зміни будуть не для всіх позитивні, але вже точно фатальними - тобто вплинуть на ваше подальше життя. Про це пише Kleo, передають Патріоти України.

Телець

Перший місяць зими піднесе несподівані зміни в сімейне життя цих знаків Зодіаку. Ви ризикуєте зіткнутися з охолодженням в близьких відносинах через своє бажання довести всім свою правоту.

Близнюки

Павло Глоба попередив, що вам потрібно остерігатися зради з боку близького кола спілкування. У сім'ях не виключені зради, а на робочому місці можливі підступи з боку колег.

Рак

Астролог прогнозує цьому знаку Зодіаку успіх і зміни у фінансовій сфері. Не виключено, що у вас в грудні з'являться варіанти для додаткового заробітку.

Риби

Риби зустрінуться зі змінами в грошовій сфері, завдяки чому ви зможете побалувати себе дорогими покупками. Фінансове становище дозволить вам придбати подарунки не тільки для себе, але і для близьких людей.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Магічний" Рожевий місяць-2024: У чому особливість повні 24 квітня і як вона може змінити ваше життя

вівторок, 23 квітень 2024, 9:05

Лише 8 квітня на небі завершився парад затемнень, а вже варто готуватися до квітневої повні (відома як Рожевий Місяць). Вона цього року очікується в середу, 24 квітня. Місяць перебуватиме у сузір'ї Діви. При цьому найяскравішим об'єктом поруч із Місяце...

Гороскоп на 23 квітня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 23 квітень 2024, 5:20

23 квітня 2024 - це 15 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Терези. День обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для досягнення своїх цілей. Вам рекомендується скористатися цим часом для розвитку своїх проектів ...