Ці знаки Зодіаку "вибухонебезпечні"! Тримайтеся від них подалі

Зараз вони спокійні і врівноважені, а вже через хвилину можуть лютувати, аж підскакувати.

Астрологиня назвала найбільш вибухонебезпечні знаки зодіаку

У кожного з нас, напевно, є знайомі, від яких краще триматися подалі, бо їхня поведінка непередбачувана: зараз вони спокійні і врівноважені, а вже через хвилину можуть лютувати, аж підскакувати. Астрологиня Людмила Булгакова назвала найбільш вибухонебезпечні знаки зодіаку, повідомляють Патріоти України.

Овен (21.03 – 20.04)

Овни спалахують миттєво і "горять" синім полум'ям — близько підходити до них в цей час категорично не рекомендується, можуть ненароком і покалічити. Скандалять представники цього знака вміло і з задоволенням, мало хто може зрівнятися з ними в цьому "таланті". Щоправда, цей недолік компенсується кратковременностью спалахів буйства представників знака: різко впав в безумство і шаленство, вони також швидко заспокоюються і щиро дивуються з того, що оточення продовжує від них сахатися.

Водолій (21.01 – 18.02)

Водолії зазвичай справляють враження людей милих, а якщо і неврівноважених, то зовсім небагато — як правило, оточенню здається, що це невелика і пробачна слабкість. Але так відбувається рівно до тих пір, поки вони не стануть свідком спалаху люті представників знака. Відмінною рисою скандалів, які вони влаштовують, є непередбачуваність: ніхто, включаючи самих Водоліїв, не знає, коли вони почнуть бешкетувати і що стане для цього приводом і причиною.

Телець (21.04 — 21.05)

Тельці на перший — та й на другий — погляд здаються людьми спокійними і врівноваженими, але варто утратити терпець, як вони перетворюються на розлючених слонів, які починають топтати — іноді в буквальному сенсі слова — все, що є у них на шляху. Головне, вчасно відскочити вбік, інакше можна серйозно постраждати. Заспокоїти представників знака буває непросто, вони ще довго зляться і мстять своїм кривдникам.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 травня для всіх знаків зодіаку

неділя, 19 травень 2024, 5:20

Овен . Вам потрібно бути обережними з грошима, адже буде бажання зробити спонтанну покупку. Проте вона не принесе вам користі, а лише втрати. Тому краще заощаджуйте і нікуди не інвестуйте кошти. . Телець . Тельці постійно прораховують всі свої кроки...

Гороскоп на 18-19 травня для всіх знаків зодіаку

субота, 18 травень 2024, 5:20

Вихідні 18-19 травня можуть бути чудовим часом для відпочинку, розваг та занять, які вам подобаються. Це чудовий час для того, щоб зарядитися енергією на наступний тиждень. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні принесуть вам приплив енергії та бажання зайняти...