"Ця істота завжди прагнула багато крові": Провидиця з Прикарпаття передбачила, коли настане смерть Путіна

Провидиця з Прикарпаття Софія Семʼянишин розповіла, коли закінчиться час для російського диктатора Володимира Путіна. Про це провидиця сказала в інтерв'ю журналістці ТСН. Тиждень Оксані Радіоновій, передають Патріоти України.

"Це чистий представник сил зла на планеті, і душа його чи сутність була проявлена вже у фізичному світі яко Ірод, який у самому зародку хотів задушити християнство... Також він втілювався в Калігулу, це страшний був тиран... Тобто ця людина завжди прагнула багато крові. Ось такими енергіями працює і живе ця істота", – каже провидиця.

Водночас майстриня родових практик вважає, що якщо Путін взагалі ще живий, то це ненадовго. "Це вже його кінець. Я більше скажу... у 99-му році був проведений спеціальний ритуал на його удачу. Він такими речами давно цікавився, бо люди, які при владі, прагнуть абсолютної влади, і вони хочуть якимось чином собі допомогти, в духовному світі отримати підтримку вищих сил... Цей ритуал був на певний термін, цей термін дії вже закінчився", – підсумувала Софія Семʼянишин.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бережіться! Переможниця "Битви екстрасенсів" назвала міста, в яких буде небезпечно

четвер, 26 вересень 2024, 18:37

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова передбачила, чого очікувати жителям Запоріжжя, Дніпра, Харків, Херсона та Сум. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. "Ситуація в Запоріжжі найгірша навіть не в...

"Постійно бачимо": Переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про візит до України "посланця миру"

четвер, 26 вересень 2024, 12:30

Переможниця "Битви екстрасенсів" Яна Пасинкова пояснила візит до України президентки Єврокомісії Урсули фон дер Ляєн. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. Тарологиня зазначила, що президентка Єврокомісії приїхала, щоб ...