Цікаві зустрічі з неочікуваним продовженням: Гороскоп на 12 вересня

12 вересня звільніть себе від обтяжливих стосунків. На вас чекають цікаві зустрічі з неочікуваним продовженням, розповідає астрологиня Олена Максимова.

"Цього дня все відбуватиметься повільніше, ніж хотілося б, - говорить астрологиня. – Збільшується кількість помилок. Багато хто відчує себе розсіяним і дезорієнтованим. Скасовуватимуться домовленості. Уникайте підписання важливих документів. Не беріть позику. Спостерігайте за змінами на роботі. Перехід на нову посаду не принесе задоволення. Люди будуть схильні бачити недоліки одне одного. Не варто намагатися справити враження на нових друзів. Краще відмовитися від першого побачення. Більше грошей стане у кишенях Овнів, Левів і Козорогів. Ваша праця буде гідно оцінена".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Час перевіряти своє оточення на порядність. Людьми керуватимуть заздрощі. Таких знайомих остерігайтеся і не пускайте на свій поріг.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Дійте сміливо і втілюйте у життя свої наполеонівські плани. Висувайте свою кандидатуру на здобуття премії чи високу посаду. Успіх усміхнеться працьовитим і сміливим.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Не бійтеся змін. Ваше життя заграє новими барвами. Отримаєте усе, чого забажаєте. Не поспішайте витрачати усе зароблене. Виграє той, хто уміє заощаджувати.

Рак (22 червня – 22 липня)

Заспокойтеся і пливіть за течією. Дозвольте долі повести вас правильним шляхом. Гарно піде торгівля. У голову приходитимуть геніальні ідеї. Занотовуйте думки та плани.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Не переоцінюйте свої можливості. Не беріться за те, з чим не в силі впоратися. Приглядайтеся до нових можливостей. Встигнете зробити удвічі більше, ніж поперенього тижня.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Мало що вдаватиметься, та це не привід опускати руки. Краще підіть додому раніше. Розвантажити голову допоможе генеральне прибирання у домі. Прислухайтеся до того, що говорять діти. З їхніх уст отримаєте цінну підказку.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Коли приймаєте рішення, пам'ятайте, що воно стане остаточним. Щось переграти згодом не вдасться. Це вдалий день для придбання планшетів, електронних книг та комп'ютерів. Добре обдумуйте кожен фінансовий крок. Не варто позичати гроші.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не заводьте друзів серед ворогів. То будуть вовки в овечій шкурі. Навчіться правильно реагувати на критику. Прислухайтеся і вчіться на помилках. Зараз здобудете цінний досвід.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Підніме настрій смачне тістечко чи морозиво. Не відмовляйте собі у насолоді. На вашій фігурі це не позначиться. Не ходіть босоніж у басейні. Легко буде підхопити грибок.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Змінювати місце роботи, братися за нову справу чи переїздити кудить до середи не варто. Силою доведеться добиватися того, що раніше давалося легко. Коливання курсу валют вплине на ціни. Від деяких покупок доведеться відмовитися.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Не варто критикувати чиюсь працю, змінювати коло спілкування, запрошувати на роботу нових працівників. Пильнуйте за гаманцем. Не залишайте без нагляду свої речі. Операції з нерухомістю краще перенести. Не варто відкривати нові банківські рахунки.

Риби (21 лютого – 20 березня)

У ваших руках звичайні речі перетворяться на шедеври. Творіть красу у своєму домі. Це вдалий час, аби робити ремонти та обставляти оселю. Прислухайтеся до внутрішнього голосу, а не чиїхось намовлянь. Правильне рішення зараз здатні прийняти тільки ви.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 27-28 липня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 липень 2024, 5:20

Гороскоп на вихідні обіцяє представникам зодіакального сузір'я яскравий та позитивний період. У деяких можливі зміни в особистому житті, а деяким зірки радять розслабитись після продуктивних буднів. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні принесуть вам можливіс...

"Плутон - це смерть та руйнація, але це ще й переродження": Відомий астролог сказав, коли закінчиться війна в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 11:45

24 серпня 2024 року розпочнеться новий річний соляр для України, який принесе нашій країні переродження, а війна може заморозитися або ж українські війська отримають успіх на полі бою і до кінця 2025 року проженуть ворога. Такий прогноз дав відомий аст...