Цифри багатства та бідності в даті народження - головні амулети для фінансової удачі

Хтось мріє народитися під щасливою зіркою, а хтось волів би народитися під грошовою. Так чи інакше, але дата нашого народження, як стверджують нумерологи, закладає в нашу долю фінансовий потенціал на все життя, передають Патріоти України.

Визначити його можна без складних обчислень – досить лише поглянути на дату свого народження в форматі дд.мм. рррр, і визначити, яких цифр в ній більше. Наприклад, людина народилася 24.03.1984. Визначальним фінансовий потенціал такої людини є число 4.

У разі, якщо в даті народження немає повторюваних цифр, варто підсумувати всі цифри, до тих пір, поки не вийде просте число від 1 до 9. Наприклад: дата народження - 23.04.1987.

2+3+0+4+1+9+8+7 = 34 = 3+4 = 7 – число фінансового потенціалу.

Главред розповість, як правильно трактувати ці цифри в даті народження, і які амулети для зміцнення фінансового успіху носити з собою.

Число достатку 1

Не дуже вдале число для залучення багатства, проте одиниця в даті народження – зовсім не вирок. Фінансового успіху досягнуть ті, хто вміє дотримуватися чітких рамок і термінів. Дисципліна і працьовитість будуть винагороджені дзвінкою монетою.

Ваш амулет - монетка з одиницею (одна гривня або копійка, наприклад), яку потрібно класти на чільне місце. Купюри номіналом в 1, 10, 100 або 1000 не можна зберігати при собі або вкладати в бізнес. Їх необхідно розмінювати або без зволікання витрачати.

Число достатку 2

Люди з цим числом достатку заробляють гроші легко і невимушено, але накопичувати і витрачати їх розумно у них не виходить. Знайти фінансовий успіх вони можуть, працюючи з групою однодумців. Навколишнє оточення допоможе правильно направити робочий потенціал на примноження багатства.

Ваш амулет – підкова. Суми, кратні 2, не можна давати або брати в борг, а купюри, на яких присутня двійка, потрібно або розмінювати, або швидко витрачати.

Число достатку 3

Незліченне багатство ніколи не звалиться таким людям на голову, а вони, втім, цього і не чекають. Людина з трійкою в даті народження, як правило, не амбітна, і задовольняється тією кількістю грошей, яка у неї є. Хороші новини - природна товариськість дарує таким людям широке коло товаришів, знайомих і друзів, які ніколи не дозволять залишитися без копійки в кишені.

Ваш амулет - фігурка китайської трьохлапої жаби з вчення про фен-шуй, а також різні зображення жаб.

Число достатку 4

Уміння ставити перед собою чіткі цілі і досягати їх, не розсіюючись на відволікаючі подразники, робить "четвірочників" практично невразливими перед бідністю.

Ваш амулет - фігурки черепах з натурального каменю або металу. Фінансову удачу також приносять персні і кільця.

Число достатку 5

Гроші приходять і залишаються лише в тому випадку, якщо не боятися ризику, і не вагатися при прийнятті рішень. Зухвалість - відмінна супутниця тих, хто мріє покласти на свій рахунок кругленьку суму.

Ваш амулет - п'ятикопійчана монетка, яку потрібно зберігати подалі від людських очей. Купюри, кратні п'яти, необхідно витрачати на свій будинок і бізнес, а не на розваги.

Число достатку 6

Фінансовий успіх у таких людей - природний стан речей, якщо вони довіряють своїй інтуїції. А вона розвинена у них саме на грошові питання. Падінь бояться не варто, адже невдачі – це досвід, який в майбутньому принесе ще більше дзвінких монет.

Ваш амулет - синій колір у всьому, що стосується ваших фінансів: гаманці, скарбнички і навіть зображення грошових знаків, в яких переважають відтінки синього.

Число достатку 7

Невдала цифра у фінансовому плані. Щоб прийти до фінансового благополуччя і зберегти його, таким людям не можна давати і брати в борг більше, ніж вони готові подарувати, а також уникати азартних ігор і авантюр в будь-яких їх проявах.

Ваш амулет - трикутник, вписаний в квадрат. Також вашу фінансову удачу підживлюють близькі вам люди, тому усамітнення для вас дорівнює вічній бідності.

Число достатку 8

Багатство до таких людей приходить в тому випадку, якщо зароблені гроші вони грамотно вкладають в саморозвиток.

Ваш амулет - срібні прикраси, які представляють собою замкнуте коло: кільця, браслети або ланцюжки.

Число достатку 9

Емоції для таких людей - найгірші радники в будь-яких фінансових питаннях: від необдуманої покупки в магазині одягу, до вкладу кругленької суми в ризикований проєкт. "Дев'ятки" рідко стають дуже багатими, проте на безбідне існування собі заробити зможуть. Варто лише навчитися зберігати розумний баланс між заробітком і витратами.

Ваш амулет - прикраси з червоної яшми і коралів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 березня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 19 березень 2024, 5:20

Десятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Рак. 19 березня важливо звернути увагу на внутрішні процеси та особистий розвиток. Овен (21.03-19.04) . Завтра для Овнів може виникнути ситуація, яка вимагатиме від них в...

Росії запропонують "плюшку": Тарологиня дала прогноз по завершенню війни в Україні

понеділок, 18 березень 2024, 11:55

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова передбачила, що санкції проти Росії можуть бути послаблені в обмін на закінчення війни в Україні. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. Яна Пасинкова наголосил...