Тихіше їдеш - далі будеш: Гороскоп на 12 грудня для всіх знаків Зодіаку

День, коли можна і потрібно пробачати образи, які нам – спеціально чи ненароком – завдають навколишні люди. У цей час також небажано спілкуватися з незнайомцями, які на перший погляд можуть здатися дуже симпатичними людьми, але під час спілкування виявляться звичайними шахраями, які мають на меті заволодіти чужою власністю, передають Патріоти України.

Овен (21.03 – 20.04)

Гороскоп на 12 грудня для Овнів

Не даючи волі емоціям, вдасться зберегти спокій і дізнатися, хто з оточення бажає вам добра, а хто використовує будь-яку можливість для того, щоб будь-що заподіяти зло.

Телець (21.04 – 21.05)

Гороскоп на 12 грудня для Тельців

Навіть якщо хтось із оточення вирішить спровокувати вас на безсторонні слова або різкі дії, важливо тримати себе в руках і не йти у цієї людини на поводі – нехай до неї повернеться бумеранг її зла.

Близнята (22.05 – 21.06)

Гороскоп на 12 грудня для Близнят

Тривожні сни не матимуть над вами якоїсь влади, тому не варто звертати на них уваги: негатив, який вони принесуть, мине повз.

Рак (22.06 – 22.07)

Гороскоп на 12 грудня для Раків

До фінансових операцій — у вихідний день вони передусім торкнуться витрат під час шопінгу — необхідно поставитися з максимальною обережністю: пам'ятайте, не все, що трапиться на очі, необхідно купувати.

Лев (23.07 – 21.08)

Гороскоп на 12 грудня для Левів

Не варто ігнорувати зауваження, які можуть робити вам у цей день як близькі, так і зовсім незнайомі люди: їх слід уважно вислухати, але робити треба так, як вважаєте за потрібне.

Діва (22.08 – 23.09)

Гороскоп на 12 грудня для Дів

Найкращий спосіб позбутися негативної енергетики – зайнятися домашніми справами, але не будь-якими, а лише тими, які приносять вам задоволення: наприклад, приготувати своїм близьким щось смачне.

Терези (24.09 – 23.10)

Гороскоп на 12 грудня для Терезів

День сприятливий для перетворення хаосу на лад: настав час навести його у шафах – як для одягу, так і кухонних, а також розібрати "звалище" документів та рахунків, відокремивши потрібні від протермінованих.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Гороскоп на 12 грудня для Скорпіонів

Не варто виплескувати свій негатив на навколишніх людей, навіть якщо вони, правду кажучи, на це заслужили: ви не зможете довести свою правоту, а енергію, необхідну для активного відпочинку, витратите.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Гороскоп на 12 грудня для Стрільців

Цей день бажано витратити на підготовку до робочого тижня, який стартує вже завтра: насамперед важливо накидати тези для своєї мови на планерці, з якою ви маєте намір виступити.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Гороскоп на 12 грудня для Козорогів

Небажано користуватися транспортом – особливо особистим: якщо є така можливість, краще прогулятися пішки, якщо ж її немає, сідайте у громадський транспорт: як відомо, тихіше їдеш – далі будеш.

Водолій (21.01 – 18.02)

Гороскоп на 12 грудня для Водоліїв

Виходячи з дому, не беріть із собою великі суми грошей і не надягайте, як заведено говорити в таких випадках, все найкраще одразу: велика можливість повернутися додому і без коштів, і без прикрас.

Риби (19.02 – 20.03)

Гороскоп на 12 грудня для Риб

Уникнути негативного впливу нинішньої місячної доби можна одним-єдиним способом: максимально обмежити спілкування з оточенням, яке може мати на вас несприятливий вплив.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найбільш містичний день року? Що несе людству дзеркальна дата 24.04.2024. Час загадувати бажання

середа, 24 квітень 2024, 5:40

Для нумерологів дзеркальні дати, особливо такі, як 24 квітня 2024 року, мають магічне значення, особливо коли вони збігаються з повним Місяцем як наразі. Вони можуть розглядати такі дати як часи підвищеної енергії або потенційно сприятливі моменти для ...

Гороскоп на 24 квітня для всіх знаків зодіаку

середа, 24 квітень 2024, 5:20

24 квітня 2024 - це 16 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Ваша енергія буде на високому рівні, і ви будете відчувати себе дуже енергійними та мотивованими. Це чудовий час для того, щоб прийняти виклик і зайн...