Тиждень затемнень. Від яких справ варто утриматися: Гороскоп на 9 жовтня

9 жовтня не буде вдалих покупок. До крамниць ходіть лише за продуктами, розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цього понеділка не варто сподіватися на удачу, - говорить астрологиня. – Розпочинається тиждень затемнень. Само по собі ніщо не зрушить із місця. Результати дасть наполеглива робота. Добре вестиметься відповідальним і працьовитим людям. Оминайте ризиковані фінансові операції. Очікування не виправдаються. Цього дня легше втратити, ніж набути. Пильнуйте за гаманцем на ринку. Критично ставтеся до почутого. Не давайте себе ввести в оману. Обіцяне й розрекламоване виявиться не вартим уваги. Поява нової людини у вашому оточенні не принесе нічого доброго. Уникайте непевних контактів. Вкрай несприятливий день для відвідування перукарні й оновлення свого іміджу. Бажано також перенести косметичні процедури на кінець тижня. Бережіть очі від травм".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не намагайтеся заробити швидко, уникайте аферистів. Якщо не вистачає грошей, позичте частину суми у родичів. Вони дадуть у борг без відсотків. Нової кредитки відкривати не слід.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Коханим буде важко домовитися з вами. Вони вперто стоятимуть на своєму. Не сваріться. Обійміть і зрозумійте тих, кого любите. Стережіться протягів.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Ігноруйте претензії від коханих, батьків і колег. Критика ще більше заганятиме у депресію. Спробуйте абстрагуватися. Робіть те, що умієте. Дотримуйтеся своїх обов'язків. Не делегуйте їх на кого-небудь зі знайомих.

Рак (22 червня – 22 липня)

Щось змінювати у зовнішності не слід, як і намагатися сподобатися комусь будь-якою ціною. Приймайте гормональні препарати лише за рекомендацією лікаря.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Витрачайте більше грошей на себе. Купуйте нові одяг і техніку, займіться саморозвитком. Варто починати вивчати іноземні мови, записуватися на курси ораторського мистецтва, освоювати торгівлю в інтернеті.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не засмучуйтеся, що поруч поки нема коханої людини. Запросіть на побачення того, хто сподобався. Це дасть початок новому роману. Дозвольте собі смачненьке, але не переборщіть з жирним м'ясом та алкоголем. Побережіть свою печінку.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не приймайте подарунків від людей, із якими не плануєте розпочинати стосунки. Утримайтеся від покупки вживаної техніки, автомобіля і одягу. Дайте коханим другий шанс. Цінуйте їх за вірність і почуття.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Навколо крутитиметься багато люди. Серед них буде і майбутня кохана половинка. Зумійте розгледіти її. Перегляньте свій раціон. Варто відмовитися від дріжджового тіста. Це позитивно позначиться на стані вашої шкіри.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не приймайте важливі рішення у понеділок. Не беріть кредитів. Ви знаєте, чого хочете і як цього досягти. Зміни будуть на краще, бо підкажуть, що варто відкинути і як спланувати найближче майбутнє.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Раптом помітите, як подорослішали діти. Їхні слова і вчинки заставлять багато над чим задуматися. Не намагайтеся скинути зайві кілограми. Навантаження у спортзалі негативно позначаться на вашому самопочутті. Стежте за тиском.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Накриє відчуття самотності, коли діалог з коханими зайде в глухий кут. Подивіться улюблений серіал і помрійте про майбутнє. Нагадає про себе холоцестит. Поверніться до дієти.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Увечері відбудеться особливе знайомство. Стережіться любовних пригод з чужими партнерами. Про це пошкодуєте. Відвідайте місце сили. Сходіть в улюблений парк, кафе чи місця, де проходило ваше дитинство.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 27-28 липня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 липень 2024, 5:20

Гороскоп на вихідні обіцяє представникам зодіакального сузір'я яскравий та позитивний період. У деяких можливі зміни в особистому житті, а деяким зірки радять розслабитись після продуктивних буднів. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні принесуть вам можливіс...

"Плутон - це смерть та руйнація, але це ще й переродження": Відомий астролог сказав, коли закінчиться війна в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 11:45

24 серпня 2024 року розпочнеться новий річний соляр для України, який принесе нашій країні переродження, а війна може заморозитися або ж українські війська отримають успіх на полі бою і до кінця 2025 року проженуть ворога. Такий прогноз дав відомий аст...