У чиє життя повернуться гроші та успіх: Гороскоп на 16 жовтня

16 жовтня жваво йтиме торгівля. Вдасться збути те, що давно лежить на полицях, запевняє астрологиня Олена Максимова.

"Відкладіть найбільш відповідальні справи й ухвалення важливих рішень ще на пару тижнів, - говорить астрологиня. – Триває коридор затемнень. Займайтеся поточними справами. В цілому понеділок буде вдалим днем. Бадьорий настрій надихатиме на роботу. Швидко вирішуватимуться проблемні питання. Саме час займатися поточним ремонтом. Можна купувати нове обладнання й верстати. Придбана техніка надійно працюватиме. Не час думати про романтичні подорожі. Але поїздки з навчальною метою будуть вдалими. Записуйтеся на курси підвищення кваліфікації. Переймайте досвід майстрів. Суперщасливчиками себе відчують Тельці, Раки, Діви, Терези і Скорпіони. У ваше життя повернуться успіх та гроші. Вразливою буде репродуктивна система. Загострюватимуться запальні процеси. Не можна робити абортів".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Конфлікти у родині провокуватимуть діти. Не піддавайтеся на їхні маніпуляції. Зосередьтеся на власних бажаннях. Якщо робитимете те, що любите, зумієте заробити більше.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Цей тиждень пройде під девізом: "Треба трохи потерпіти". Не бійтеся застою у справах. Частину заробленого заощадьте, аби дійти до Нового року із фінансовим запасом і мати можливість покращити житлові умови своєї сім'ї.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Не зупиняйтеся на досягнутому. Записуйтеся на тренінги, вирушайте на майстер-класи. Прибутковими будуть ранкові години.

Рак (22 червня – 22 липня)

Вивчайте іноземну мову. Це допоможе відволіктися від тривожних думок. Не будьте надто відвертими з новими знайомими. Нашкодите собі. Серед них - вдосталь заздрісників.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Вдалими виявляться відрядження та подорожі. Краще почуватимуться люди, які звикли до спартанських умов під час мандрівки.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Вчіться розуміти і пробачати. Не будьте для своїх рідних контролерами. Не поводьтеся з ними так, ніби це ваші підлеглі. Купувати нові смартфони та електронні книжки краще у вівторок, новий одяг придбайте у четвер. Ціни вас приємно здивують.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Це час підведення підсумків чергового етапу життя. Не варто боротися з конкурентами. Оцініть свої здобутки за попередні пів року. Пам'ятайте: усе, що нас не ламає, робить сильнішими.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Це день ризикованої фінансової діяльності. Не слід купувати нове житло. Воно матиме купу недоліків. Допомагайте тим, хто цього потребує. Добро повернеться до вас сторицею. За все погане доведеться відповісти сповна.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Легко і вправно виконуватимете свої обов'язки і заробите вдосталь грошей. Але не варто цим вихвалятися. Сказане вами оточуючі можуть використати проти вас. Стосунки з коханими стануть ближчими. Хірургічні операції краще відкласти.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Не беріться за щось нове. Поверніться до незавершених справ. Звільніться від обтяжливих контактів і ненадійних партнерів по бізнесу. Зачекайте із продажем нерухомості. Збудете її задешево.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Спостерігайте за перебігом подій. Не засмучуйтеся, якщо частина зустрічей зірветься. Ви легко переплануєте свій робочий графік і будете вдячні долі, що відвернула від вас аферистів. Займайтеся дихальною гімнастикою. Це покращить роботу серця і зніме головні болі.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Враховуйте особливості характеру коханих. Не будьте надто вимогливими, коли вони потерпають від дефіциту уваги. Збій у системі травлення спровокує алкоголь чи перчена їжа.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бережіться! Переможниця "Битви екстрасенсів" назвала міста, в яких буде небезпечно

четвер, 26 вересень 2024, 18:37

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова передбачила, чого очікувати жителям Запоріжжя, Дніпра, Харків, Херсона та Сум. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. "Ситуація в Запоріжжі найгірша навіть не в...

"Постійно бачимо": Переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про візит до України "посланця миру"

четвер, 26 вересень 2024, 12:30

Переможниця "Битви екстрасенсів" Яна Пасинкова пояснила візит до України президентки Єврокомісії Урсули фон дер Ляєн. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. Тарологиня зазначила, що президентка Єврокомісії приїхала, щоб ...