У Януковича народилася дитина від нової молодої дружини: Астролог розкрив сенсаційні подробиці

Колишній президент України, який втік до Росії, Віктор Янукович 9 липня відзначає свій 71-ий день народження. Він давно не давав про себе знати, і російське керівництво давно не виводило його до преси, проте вже зовсім скоро - протягом року - Янукович нагадає про себе. Про це в коментарі Главреду заявив астролог Влад Росс, передають Патріоти України.

За словами астролога, розташування Місяця в гороскопі Януковича (а він у зеніті) вказує на сплеск популярності, а розташування Меркурія – про плітки. "Ми знову почуємо про Віктора Януковича і побачимо його", – запевнив Влад Росс. Астролог зазначив, що в гороскопі екс-президента-втікача сильно виражений Дім дітей.

"Схоже, у Януковича народилася дитина. Не онук, а саме дитина. І, схоже, що у нього з'явилася нова молода дружина, не та, з якою він поїхав з України. Все вказує на великі зміни в його особистому щастя. Янукович – висхідний Лев, і в його Дім шлюбу увійшли Юпітер і Сатурн. Тож він – щасливий сімейний Рак. Для нього політика не важлива, він займався нею тільки заради грошей", – розповів Росс.

За словами астролога, Віктор Янукович веде життя звичайного українського пенсіонера, який щоправда живе в Сочі "біля найкрутіших людей на кшталт дружини Путіна Аліни Кабаєвої". Влад Росс не виключає, що саме ця інформація про особисте життя й дитину Януковича спливе і змусить про нього говорити.

"Звісно, він буде на слуху, коли всі дізнаються, що у Януковича новий син підростає", – додав астролог. Крім того, Влад Росс вважає, що Віктор Федорович кинув пити, хоча раніше у нього були серйозні проблеми з алкоголем.

"У нього Сатурн три роки перебував у Домі здоров'я, що завжди вказує на пияцтво. Коли Сатурн виходить, людина різко зав'язує, і у неї налагоджується життя", – підкреслив Росс. Також астролог зазначив, що Віктор Янукович мріє повернутися в Україну, і це може статися.

"Він – Рак, а цей знак завжди сильно прив'язаний до батьківщини. У гороскопі Януковича немає показників до еміграції, він безпорадний далеко від рідних місць. Тому він завжди мріятиме повернутися в Україну. І, в принципі, Янукович може перебратися на Донбас, коли закінчиться війна", – резюмував Росс.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 29 березня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:20

19 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. День обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на своїх цілях ...

Радить запастися всім необхідним: "Бразильський Нострадамус" попереджає людство про три дні темряви у квітні 2024 року

п’ятниця, 29 березень 2024, 4:15

На рахунку ясновидця вже є декілька глобальних передбачень, що збулися, стверджують таблоїди. 37-річний Атос Саломе з Бразилії попередив про "похмуре майбутнє" і про відключення електроенергії. Про це пише Daily Star. Людина, яка стверджує, що може заз...