У кого настав час для втілення мрій: Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 17 січня

17 січня подумайте, чого бракує вам для щастя. Зараз цю мрію вдасться втілити в життя, запевняє астрологиня Олена Максимова.

"Це день принципових і відповідальних людей, – говорить Максимова. – Не зраджуйте своїх переконань. Наполегливо рухайтеся до мети. З головою поринете в роботу. Не дивуйтеся, що кохані шукатимуть компанію серед друзів і колег. Ревнощі безпідставні. Навчіться довіряти. Не займайтеся самолікуванням. Приймайте медикаменти, які виписав лікар. Почнуть здійснюватися мрії Овнів і Козерогів, Скорпіонів і Терезів. Вчасно реагуйте на пропозиції керівництва. Усміхнеться удача. Настав час кар'єрного зростання. Нова посада відповідатиме амбіціям".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Прагнете оригінальності, тому продемонструєте, ким ви є насправді. Розберіться, у якому напрямку хочете рухатися. Не розпорошуйте своєї уваги. Гроші краще надходитимуть увечері.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Забракне часу на особисте. Партнери нарікатимуть на самотність. Через перевтому турбує безсоння і головний біль. Вдало пройде лікування інфекційних захворювань.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Марно розраховувати на підтримку близьких. Зрозуміти вас зараз зможуть колеги. Приборкуйте бажання побити горщики з коханими. Їх важко буде розлютити. Вони навчилися сприймати вас такими, як ви є.

Рак (22 червня – 22 липня)

З'явиться багато можливостей. Шалений темп роботи швидко втомить. Не плануйте на пізню годину планірок і переговорів. Якщо хочете збільшити заробітки, рекламуйте свої послуги в інтернеті.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Критичніше ставтеся до себе і знижуйте планку до інших. Не виявляйте пиху. Знайомтеся, закохуйтеся, аби не пропустити, а розпізнати половинку, яка наповнить ваше життя щастя.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не допускайте фінансового ризику. Пильнуйте за гаманцем. Коханим хочеться обіймів і смачненького. Не втомлюйте їх розмовами про високі матерії.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Проживіть цей день економно. Не беріть у банку гроші під заставу майна. Повернути їх вчасно ви не зможете. Відмовтеся від бажання будь-що сподобатися коханим. Свою долю ви зустрінете пізніше.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не дозволяйте себе ошукати. Робити великі грошові перекази та сплачувати заставу не час. Розширюйте коло знайомих. У вашому оточенні з'являться люди, від яких залежатиме найближче майбутнє.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не поспішайте шукати заміну коханим. Знайдіть у собі сили вибачити і зрозуміти їх. Не давайте обіцянок. Не варто відправляти посилки за кордон та купувати квитки за місяць до виїзду. Щось змусить вас змінити плани.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Мало що встигнете цього дня через сумніви. Женіть від себе погані думки. Друзі марно намагатимуться вгодити вам з подарунком. Підкажіть, чого вам хочеться саме зараз. Читайте історію України. Багато нового та цікавого відкриєте для себе та рідних.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Візьміть відпустку і присвятіть час родині. Вислухайте своїх нащадків. Це допоможе уникнути депресії і зарядитися позитивом.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Переплата за покупку не гарантуватиме високої якості. Не кидайте гроші на вітер. Не давайте людям у користування свої речі. Вони можуть бути зіпсованими. Партнери не відповідатимуть вашим вимогам. Не ображайте їх зневажливим ставленням.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 2 травня для всіх знаків зодіаку

четвер, 2 травень 2024, 5:20

24 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Водолій. 2 травня може бути днем повсякденних справ, проте він може також приховувати певні можливості і цікаві події. Це може бути добрим часом для планування майбутніх подій, под...

"Планети постануть на небосхилі у незвичному параді": Карпатський мольфар назвав час кардинальних змін у війні (відео)

середа, 1 травень 2024, 23:05

У затишному карпатському селі, на мальовничій полонині серед гір живе відлюдник на ім'я Яків. Це старий чоловік з довгою сивою бородою і палаючими очима, наповненими незбагненною мудрістю. Яків належав до давнього роду гуцульських мольфарів, хранителів...