У кого відкриється друге дихання: Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 1 лютого

1 лютого – день непорозумінь та несприятливого збігу обставин. Щоб усе встигнути, намагайтеся нікуди не поспішати. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Чутки та образи гальмуватимуть роботу і псуватимуть настрій, - говорить астрологиня. – Проте не варто хвилюватися. Нічого страшного не станеться. Візьміть на озброєння почуття гумору. Не намагайтеся справити гарне враження на незнайому людину. Щось піде не так. Не час думати про зміну місця роботи чи співбесіду заради здобуття нової посади. Забуватиметься найважливіше у найвідповідальніші моменти. Імпровізуйте. Друга половина дня не буде вдалою для початку нових справ і підписання важливих документів. Відкладіть ці процедури на одну добу. Не піднімайте важкого. Бережіть руки, плечі та хребет від надмірних навантажень. Друге дихання відкриється у Риб і Тельців, Левів і Козерогів".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не дозволяйте іншим сунути носа у ваші справи. Самі не давайте порад, поки вас про це не попросять. Переконайте батьків вакцинуватися від коронавірусу. Кількість хворих зростає.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Дратуватимуть друзі. За деякі їхні вчинки буде соромно вам. Замість того, щоб заганяти себе у депресію, запишіться до психолога. Попереду дуже успішний період. Годі ризикувати грошима. Повертайте борги.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Якщо плануєте завести кота чи собаку, після обіду відвідайте притулок для тварин. Там знайдете вірного друга на все життя.

Рак (22 червня – 22 липня)

Звільніться від стосунків, які частіше засмучують, ніж приносять задоволення. Не намагайтеся вскочити в останній вагон. Якщо щось не вдається, переключіться на іншу роботу. Коли одні двері зачиняються, відчиняються інші.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Пам'ятайте, що скупий платить двічі. Не економте, коли обираєте техніку чи авто. Годі ігнорувати потреби коханих. Відгукніться на їхнє прохання про допомогу.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Допомагайте друзям і сусідам. Гуртом вдасться підготувати багатоквартирний будинок до морозів. Вразливими стають легені. Уникайте курилок. Провітрюйте кімнату перед сном.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Знайте собі ціну. Навчіться брати гроші за послуги. З вас вийдуть гарні наставники й репетитори. Захочете змінити імідж. Вдалим буде фарбування волосся.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Триває ваш зірковий час. Ви опинитеся у потрібному місці і отримаєте купу вдалих пропозицій. Високооплачувану роботу запропонують за кордоном. Перш ніж погодитися, порадьтеся з коханими. У їхні плани навряд чи входить переїзд.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

У спадок отримаєте земельну ділянку. Час вирішувати: продавати чи будуватися. Про нове окреме житло мріють діти. Колеги спробують використати вас. Не піддавайтеся провокаціям.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Підступно можуть вчинити люди, яким раніше довіряли. Розірвіть з ними стосунки одразу. Марно розраховувати на другий шанс. Ламатимуться телефони, комп'ютери, автомобілі. Не розпочинайте судові процеси.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Таланитиме тим, хто займається продажами. Рекламуйте товари в інтернеті, просіть клієнтів залишати позитивні відгуки про ваші послуги в соцмережах. Гроші йтимуть до гаманця.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Новий партнер приховує свій шлюб. Вчасно скажіть стоп таким стосункам. Друзі намагаються звести вас з кимось. Не пручайтеся. Це буде гідна та цікава кандидатура.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...