У когось кар'єра піде в гору: Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 19 січня

19 січня одержите добру винагороду за свою працю. Заробіток перевищить ваші сподівання. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Займайтеся лише невідкладними справами, - говорить астрологиня. – Не слід планувати щільного графіку роботи. Виникатимуть проблеми з транспортом і постачанням. Губитимуться й забуватимуться важливі речі. Будьте уважні. Не порушуйте правил безпеки. Усе проходитиме добре і вчасно у людей, які нікуди не поспішатимуть і матимуть чіткі плани на день. Імпровізації проходитимуть невдало. Приділіть більше часу спілкуванню з літніми людьми. Питайте поради. Їхній досвід стане вам у пригоді. Великі можливості чекають на Терезів і Водоліїв. Кар'єрний ріст зірки обіцяють Скорпіонам та Тельцям".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Розплануйте кожну годину дня. Завдяки цьому спрямуєте свою енергію у правильному русі. Не залишайтеся осторонь політичних подій у країні. Беріть участь у роботі громадських організацій та благодійних фондів.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Подбайте про затишок у домі, щоб відчувати себе по-справжньому щасливим. Можна вирішувати питання з нерухомістю. Покупки нового дому чи дачі будуть вдалими.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Краще не змінювати місце проживання. Якщо плануєте переїзд, то тільки в межах міста, де живете зараз. Освідчуйтеся у коханні. Пропонуйте милим переїхати до вас. Цивільний шлюб стане початком стабільних стосунків. Весілля плануйте на літо.

Рак (22 червня – 22 липня)

Знадобиться уміння господарювати економно. Краще почуватимуться ті, хто заощадив частину коштів. Не витрачайте все до останньої копійки, бо виплати затримуватимуть.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Багато помилок буде допущено начальниками. Не критикуйте підлеглих, не скидайте на них свої проблеми. Втратите команду. Знайти їм вдалу заміну буде складно.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Задумаєтеся над пошуком нового місця роботи. Не погоджуйтеся на першу ліпшу пропозицію. З усіх варіантів, які вам пропонуватимуть, оберіть найцікавіший для вас. Там, де обіцятимуть золоті гори, більш за все обманять.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Вас витіснятимуть більше активні та прогресивні опоненти. Доведеться перевчатися, бо вимоги до вас зростатимуть, а заробітна плата залишатимуться без змін.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Уважно читайте, під чим ставите підпис. Багато проблем виникатиме під час оформлення нерухомості чи спадку. Діти забажають більшої самостійності. Не надокучайте надмірним піклуванням.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Легше день переживуть ті, хто працює в команді. Вони гуртом долатимуть перешкоди і відчай. Наберіться сили. Попереду – кращі часи.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Багато грошей проходитиме повз ваші руки. Витрачатимете більше, ніж заробляєте. Тому задумаєтеся над пошуком ще одного місця роботи. Встановіть сигналізацію в домі.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Відкладіть власні справи, допоможіть дітям налагодити стосунки з однолітками та підтягнути навчання. Не ходіть з непокритою головою. Спровокуєте мігрені.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Закохуйтеся, освідчуйтеся, одружуйтеся. Тим, хто вже живе у шлюбі, можна задуматися над збільшенням родини. Відмовтеся від перекусів перед сном. Добрий результат дасться візит до дієтолога.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 8 травня для всіх знаків зодіаку

середа, 8 травень 2024, 5:20

8 травня 2024 - це перший день місячного календаря. Новий Місяць перебуває у знаку зодіаку Телець. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для досягнення своїх цілей. Вам рекомендується скористатися цим часом для розвитку своїх ...

Гороскоп на 7 травня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 7 травень 2024, 5:20

29 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Телець. Цей день може мати різноманітні впливи на кожен знак зодіаку, залежно від конкретних обставин та особистих характеристик. . Овен (21.03-19.04) . Ваша енергія буде спрямов...