У когось вдалий шопінг, у когось ні, на когось чекають цікаві знайомства, на когось - подорожі: Гороскоп на 28 травня

Овен

Завтра зірки рекомендують вам зайнятися роботою над своєю зовнішністю. Завдяки хорошим даним від природи Ви здатні справити незабутнє враження. Користуйтеся цим.

Телець

Не поспішайте, робіть все ґрунтовно та якісно. Ви все встигнете, якщо сильно захочете. Тому не варто переживати. Самотні Тельці можуть розраховувати на знакову зустріч.

Близнюки

Увімкніть внутрішній захист та не звертайте особливої уваги на критику у свою адресу. Вона далеко не завжди є об’єктивною. Намагайтеся не переохолоджуватися.

Рак

Ракам рекомендується утриматися від глобальних та дорогих покупок. Завтра краще не витрачати гроші необдумано, через пару днів вони вам знадобляться.

Лев

Вас чекає приємний сюрприз від партнерів. Намагайтеся не залишитися в боргу і придумати щось оригінальне. Не провокуйте ревнощі у свого чоловіка, це може призвести до серйозного конфлікту.

Діва

День гарний для подорожей і колекції приємних вражень. Завтра ви можете зустріти другу половинку. Зверніть увагу на сигнали організму і не пропустіть початок захворювання.

Терези

Вам адресована важлива інформація здалеку. Однак увімкніть внутрішні фільтри: не все почуте виявиться правдою.

Скорпіон

15 квітня може стати переломним для вас. Ви можете закінчити свою довгострокову справу та опинитися на перехресті, на межі надзвичайно важливої зміни.

Стрілець

Присвятіть завтрашній день спілкуванню з друзями та налагодженню нових ділових контактів. Сприятливий період для творчості та розкриття потенціалу.

Козоріг

Менше говоріть – більше працюйте. Завтра вороги будуть будувати підступи, однак Вам важливо концентруватися на собі і не звертати уваги на неприємні чутки.

Водолій

В цей день варто уникати прийняття серйозних рішень. Краще відпочиньте і проведіть вечір у колі друзів. Завтра вас відвідають думки, які вплинуть на подальшу долю.

Риби

В цей день у Риб може з’явитися таємний залицяльник. Зірки радять придивитися уважніше до нових людей у вашому оточенні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Початок капітуляції армії РФ": Астролог назвав подію, яка ознаменує закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:28

Астролог Влад Росс вважає, що від другої половини квітня Україна почує про добрі новини стосовно західної допомоги. Він також переконаний, що до кінця 2024 року наші Сили оборони звільнять окупований Росією Крим. Про це він сказав у коментарі ютуб-кан...

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...