У квітні відбудеться вирішальна битва, названо переломну дату у війні - гороскоп для України

У квітні на сході України відбудеться вирішальна битва між українськими захисниками і путінськими військами. Після цього хід війни зміниться. Такий гороскоп для України на квітень 2022 склав астролог Дмитро Уранус, передають Патріоти України.

Не виключена ще одна спроба російських окупантів захопити Харків. Фахівець порадив харків'янам, які залишили місто, не повертатися туди ще приблизно тижнів зо два.

"Сьогодні (5 квітня, - ред.) і в найближчі дні з'єднання Марса і Сатурна у Водолії стало точним, вони в одному градусі. Днями можлива ще одна спроба окупувати Харків і взяти в кільце сили ЗСУ на Донбасі. Розпадеться це з'єднання лише до 15-16 квітня. Після цієї дати хід війни може змінитися остаточно", - написав Уранус у Facebook.

Фахівець також назвав міста, де ймовірно пройдуть найзапекліші бої. "Підсумовуючий негативний вплив з'єднання Марса і Сатурна відбувається точно на довготі Маріуполя 37Е30 і проходить по лінії, де знаходиться безліч міст - Святогірськ, Краматорськ, Слов'янськ, Дружківка, Селидове, Курахове, Мар'їнка, Вугледар. Це дуже руйнівний вплив для даних міст. Думаю, там буде дуже небезпечно, будуть обстріли і руйнування, не залишайтеся там. Не знаю що сказати про Маріуполь, на жаль, шансів мало", - розповів астролог.

"Коричнева лінія зони кульмінації Сатурна проходить по всіх містах між Донецьком і Луганськом. Ця зона стане ще більш похмурою і безнадійною", - додав Уранус.

Молодик 30 квітня відбудеться при точному з'єднанні Венери та Юпітера в Рибах. Фахівець зазначив, що це дає надію на укладення якогось мирного договору впродовж травня або на активність міжнародних миротворчих сил. "Зміни у військово-політичній ситуації в Україні будуть обов'язково", - резюмував астролог.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...