У кишені побільшає грошей: Гороскоп на 31 липня

31 липня набридне жити в очікуванні змін. Насолоджуйтеся тим, що маєте зараз. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"У кишені побільшає грошей, - говорить астрологиня. – Зароджуватимуться цікаві стосунки. Зустрінете партнера, який доповнюватиме вас. Відмовтеся від солодощів. Віддайте перевагу абрикосам, персикам і кавунам. Зачекайте з оформленням спадку. Нотаріуси і юристи можуть припуститися помилок, які вам дорого коштуватимуть. Якщо чогось прагнете, забудьте про сумніви. Життя відкриватиме перед вами безліч нових перспектив. Не бійтеся обирати ті, що вам до душі. Робота, яку виконуватимете із задоволенням, приноситиме Вам гроші і насолоду. Тельці, Раки, Леви, Діви та Козероги - п'ять знаків щасливчиків, яких переслідуватимуть слава та успіх".

Овен (21 березня – 20 квітня)

У всьому бачитимете позитив та купу нових можливостей. Зараз ніхто не зможе зіпсувати вам настрій. Нові смартфони варто купувати у середу, а ноутбуки – у четвер.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Довіряти знайомим не слід, як і розповідати їм подробиці свого особистого життя. Згодом цю інформацію вони спробують використати проти вас. Добре все обдумайте, перш ніж пристати на пропозицію щодо нового місця роботи.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Надходитимуть різноманітні фінансові пропозиції. Серед них будуть і слушні. Не відмовляйтеся від додаткових джерел прибутку. Не пліткуйте й не прислухайтеся до пліток. Так можна втратити спокій і нажити собі ворогів.

Рак (22 червня – 22 липня)

Ви швидко втомлюватиметеся. Задумаєтеся над тим, що саме зараз час піти у відпустку і відкласти усі справи. Добре відновитися допоможе поїздка на дачу чи відпочинок у горах. Не шукайте підтримки серед інших. Вкотре пересвідчитеся, що довіряти можна тільки собі.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Ви почуватиметеся закоханими та піднесеними. Все вдаватиметься набагато краще, ніж минулого тижня. Це вдалий період, аби записуватися на фітнес чи у спортивну секцію, займатися загартуванням.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Вир пригод і подій очікує на вас цього тижня. Особисте відійде на другий план. Не втрачайте контролю над собою. Оточуючим важко буде догодити вам. Причиною ж є ваша внутрішня розгубленість.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не сполохайте удачу. Робіть так, як підказує внутрішній голос. Не займатися купівлею-продажем нерухомості. Утримайтеся від завдатку за квартиру чи дачу.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Бізнес потребуватиме додаткових внесків. Не бажано на цьому економити. Доведеться шукати новий персонал. Хтось із вашого оточення збереться у декретну відпустку. У вас закохуватимуться. Ваша популярність зростає. Сміливіше ведіть діалог з людиною, у стосунках з якою зацікавлені.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Гроші самі йтимуть до ваших рук. Вам залишиться лише потурбуватися про їх розумний розподіл. Можлива цінна знахідка. На дорозі вам траплятимуться чужі телефони, обручки чи годинники. Поверніть це законному власнику.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Виникатиме проблема з отриманням готівки на руки. Замість того, щоб купити товари на ринку, доведеться віддати перевагу супермаркету. Там зумієтеся розрахуватися карткою. Не тисніть на коханих. Провокувати відверті розмови не слід. Партнери усіляко відхилятимуться від них.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Не шкодуйте грошей на облаштування своєї оселі. На деякий час вона стане вашим офісом. Добре почуватимуться ті, хто приступає до справ у гарному настрої. Не чекайте, доки хтось вам його підніме. Насолоджуйтеся тим, що маєте.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Не заставляйте інших вмовляти вас. Ходіть на побачення, весілля та вечірки. Цінуйте кожну можливість провести час з друзями. Важко йтиме робота, що потребує ретельного розрахунку. Розсіюватиметься увага. Виникатиме багато конфліктів через нездатність людей чітко висловлювати свою думку.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 27-28 липня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 липень 2024, 5:20

Гороскоп на вихідні обіцяє представникам зодіакального сузір'я яскравий та позитивний період. У деяких можливі зміни в особистому житті, а деяким зірки радять розслабитись після продуктивних буднів. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні принесуть вам можливіс...

"Плутон - це смерть та руйнація, але це ще й переродження": Відомий астролог сказав, коли закінчиться війна в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 11:45

24 серпня 2024 року розпочнеться новий річний соляр для України, який принесе нашій країні переродження, а війна може заморозитися або ж українські війська отримають успіх на полі бою і до кінця 2025 року проженуть ворога. Такий прогноз дав відомий аст...