У липні буде закладено підґрунтя для перемоги: Провидець дав прогноз щодо тривалості війни в Україні

Старець Діонісій напророкував, що в липні буде закладено підґрунтя для перемоги України у війні. Про це йдеться на YouTube-каналі "Український Молитовник", передають Патріоти України.

Як пророкує провидець, бойові дії в Україні триватимуть ще певний час, але їхнє завершення вже не за горами. Діоносій також передбачає, що Росія готуватиме наступ на трьох напрямках.

Крім того, провидець віщує важкі бої у липні: тоді коли російські окупанти намагатимуться захопити нові об’єкти у Донецькій та Запорізькій областях.

Діонісій наголосив, що у липні буде закладено підґрунтя для перемоги України у війні. За прогнозами старця, у серпні ситуація на фронті покращиться: в української армії буде багато перемог, а російські війська відступлять.

Зі слів Діонісія, усі західні союзники об’єднаються заради відновлення справедливості та миру в Україні, а Росія отримає покарання за її злочини.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Шукайте себе в списку! Власники цих імен живуть понад 100 років

п’ятниця, 28 червень 2024, 12:00

За словами астрологів та експертів саме ці люди можуть прожити довге та наповнене життя, передають Патріоти України. Розповідаємо, які найпопулярніші імена зустрічаються серед довгожителів. Це жіноче ім'я найчастіше зустрічається серед довгожителів. Га...

"Невдовзі прийде час...": Старець отримав видіння про кінець війни в Україні - чого чекати

п’ятниця, 28 червень 2024, 8:22

Старець Прохор побачив точну дату підписання мирної угоди, яка принесе довгоочікуваний мир Україні. Про видіння, яким поділився старець Прохор, розповіли на YouTube-каналі "Український молитовник", передають Патріоти України. Одного благословенного дня...