У липні пощастить трьом знакам Зодіаку - одного з них вважав особливим сам Мессінг

Знаменитий містик Вольф Мессінг називав особливими три знака зодіакального кола - Овен, Терези і Водолій. Першому з них казково пощастить в липні. Як пише "Наш Край", крім Овнів удача буде супроводжувати Близнюків і Дів.

Овен

Місяць буде сповнений вигідними пропозиціями, від яких відмовлятися вам не потрібно. Пропозиції можуть стати подарунком долі. Також вас чекає успіх і в особистому житті, можливі найсміливіші зміни і сюрпризи.

Близнюки

У липні вас може спіткати тотальна невпевненість в собі і своїх вчинках. Астрологи вважають, що для вас у другому місяці літа можливі як злети, так і падіння. Це ідеальний час, щоб переосмислити своє життя.

Діва

Зміни в житті Дів точно відбудуться в липні. Вам потрібно довіритися долі і з головою пірнути в нові події. Якщо будете рішучі, то досягнете хороших результатів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 20-21 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 20 квітень 2024, 5:20

Вихідні будуть досить сприятливими для багатьох знаків зодіаку. Це може бути часом для відпочинку, розваг і зарядження позитивною енергією перед наступним тижнем. . Овен (21.03-19.04). Цих вихідних для вас буде багато можливостей для пригод і розваг....

Коли закінчиться війна в Україні: Влад Росс назвав терміни

субота, 20 квітень 2024, 4:15

Відомий астролог Влад Росс передбачив, що закінчення війни в Україні до 5 листопада неможливе. Він наголосив, що війна може закінчитися у травні 2025 року. Про це він сказав у коментарі ютуб-каналу "Астрофеномен", передають Патріоти України. Астролог ...