У своїх невдачах можуть звинувачувати тільки себе! Названо чотири найбільш нещасливі знаки Зодіаку


Кожна людина йде ніби по "зебрі", наступаючи то на білі, то на чорні смуги. Проте є чотири найбільш невезучі знаки Зодіаку, в житті яких найчастіше трапляються якісь невдачі та проблеми. Проте, за словами астрологів, винні у цьому не зірки, а все пов'язане із характером цих представників зодіакального кола, передають Патріоти України.

Найбільш невезучі знаки Зодіаку, які у своїх невдачах можуть звинувачувати лише себе

Телець

Представники цього знаку Зодіаку не можуть побудувати міцний шлюб чи близькі стосунки з рідними та друзями, а все тому, що постійно підозрюють оточуючих. Вони бачать каверзу в кожній дії, сарказм і брехню в кожному реченні або компліменті. Тільці страждають від постійного почуття нещастя, і весь час живуть у напрузі.

Народжені під цим знаком люди схильні комплексувати з приводу зовнішності, здібностей чи таланту. Навіть якщо їх хвалять і вони дійсно в чомусь хороші, Тельці не можуть це гідно оцінити. Нерідко вони шукають розраду в соцмережах, комп'ютерних іграх, п'ють багато кави та курять, щоб якось відволіктися від власних думок. Не дивно, що живучи у такому стані, їм не щастить.

Близнюки

Представники цього знаку живуть минулим, від них часто можна почути фразу "а раніше було краще". Вони не вміють насолоджуватися життям тут і зараз, тому що завжди згадують, а як було раніше. Близнюки часто зациклюються на тому, що зробили або чогось не зробили, і можуть днями, місяцями, а то й роками обмислювати минуле.

Народжені під цим знаком люди досить легковажно ставляться до своєї другої половинки і можуть зрадити. З ними не хочуть мати серйозних ділових відносин підприємливі люди, оскільки Близнюки не являють собою серйозну людину, готову розвиватися і генерувати нові ідеї.

Рак

Представники цього знака дуже емоційні люди, які звикли напрягатися навіть через дрібниці. Вони можуть не спати ночами, думаючи про те, що треба було сказати у розмові з начальником або під час сварки з партнером, вони часто плачуть та ображаються.

Світ для них зовсім не сповнений фарб, а складається з чорних та сірих кольорів. Раки не можуть бути на 100% щасливими, тому що завжди шукають до чого б причепитися. Вони не наважуються на авантюри та вигідні пропозиції, тому що вважають, що "нічого з цього не вигорить".

Терези

А ось виною невдач представників цього знака є їхня нерішучість. Навіть коли життя підкидає їм вигідну пропозицію або унікальний шанс, Терези за звичкою витрачають занадто багато часу на обмірковування, зважування всіх "за" та "проти", так і не змінюючи нічого у своєму житті.

Представники цього знака дуже перебірливі, і нерідко залишаються одинаками до кінця життя, тому що не в змозі пустити у своє життя людину, яка не відповідає всім (!) їхнім вимогам.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 20-21 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 20 квітень 2024, 5:20

Вихідні будуть досить сприятливими для багатьох знаків зодіаку. Це може бути часом для відпочинку, розваг і зарядження позитивною енергією перед наступним тижнем. . Овен (21.03-19.04). Цих вихідних для вас буде багато можливостей для пригод і розваг....

Коли закінчиться війна в Україні: Влад Росс назвав терміни

субота, 20 квітень 2024, 4:15

Відомий астролог Влад Росс передбачив, що закінчення війни в Україні до 5 листопада неможливе. Він наголосив, що війна може закінчитися у травні 2025 року. Про це він сказав у коментарі ютуб-каналу "Астрофеномен", передають Патріоти України. Астролог ...