У трьох знаків зодіаку настає період розквіту та стабільності. Гороскоп на 22 грудня

22 грудня Сонце переходить до знаку Козерога. Цього дня не варто щось змінювати у своєму житті. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Останній день напередодні молодика робить усі нововведення безперспективними, – говорить астрологиня. – Не бажано змінювати місце роботи чи приймати пропозиції щодо працевлаштування. Здаватиметься, що рухаєтеся по колу. Мало що вдаватиметься. Але не час опускати руки. Знадобиться уміння заощаджувати. Починається період розумних обмежень. Не витрачайте усе, що маєте. Обмежте споживання солодощів та кави. Не слід роздавати обіцянки. Дотримати слова завадять обставини. Швидко наставатиме втома. Організм потребуватиме спокою й відновлення. Період розквіту і стабільності настає у житті Тельців, Скорпіонів і Риб. Не засмучуйтеся через дрібниці. Насолоджуйтеся життям".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Грошей обмаль. Їх ледь вистачатиме. Шукайте нові джерела заробітку. Легко завагітніти. Не помічатимете, що простуджені. Організм з усім впорається успішно. Молодим мамам не слід відлучати дітей від грудей у четвер. Їхня імунна система неспроможна буде зараз забезпечити надійний захист.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Прагнення щось змінити чи комусь довести призведt до втрат. Прислухайтеся до коханих. Вони підкажуть, як діяти далі. Не варто вирушати у гори і вперше ставати на лижі.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Передбачити витрати цього дня зарання складно. Майте при собі запас грошей. Не женіться за легким заробітком. То марна справа. Своїм передчуттям довіряйте більше, ніж умінню прораховувати все наперед.

Рак (22 червня – 22 липня)

Переговори і поїздки плануйте на суботу. Вдалий час для купівлі і продажу гаражів та місць на парковці. Прислухайтеся до порад старших родичів. Вони відкриють у собі здібність передбачати майбутнє. Виграє той, хто ризикне.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Не вірте в обіцянки нових знайомих. Побачення розчарують. Серйозні стосунки не зав'яжуться у цей день. Подружні пари часто сперечатимуться. Пробачайте одне одному, якщо хочете зберегти стосунки.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Грошей обмаль. Надходження прибутків затримується. Не час купувати авто та нерухомість, нести заяву до суду і ділити спадщину. Не варто сваритися з коханими через витрати. Перед святами їх буде вдосталь. Треба більше заробляти, а не зациклюватися на економії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли краще брати шлюб і народжувати дітей – любовний гороскоп на 2023 рік

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Ви з близькими говоритимете різними мовами. Тож займіться кожен своїми справами. Більше часу проводьте за межами дому. Прикрасьте ялинку. Це додасть вашій оселі затишку. Зробіть своє життя комфортним навіть за умови вимкнення електроенергії. Купіть світлодіодну стрічку та акумулятор, запасіться зарядними лампами.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не намагайтеся щось втримати у секреті. Таємне стане відоме усім. Вагома сума у кишені дозволить почуватися впевнено. Розпорядіться грошима мудро. Розрахуйте витрати до кінця року. За подарунками на Різдво вирушайте після обіду.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

У цей день люди не кривитимуть душею. Говоритимуть правду просто у вічі. Прислухайтеся до критики. Вона допоможе вам стати кращими. Будьте обережні за кермом і біля вогню. Стежте за камінами та мангалами.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Усе в цей день складатиметься врозріз із вашими планами. Гроші не триматимуться у гаманці. Не варто йти у торговий центр. Кишеня швидко спорожніє. Партнери не поспішатимуть погоджуватися з вашою точкою зору. Через це не треба гніватися. Поважайте одне одного.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Намагайтеся не працювати до виснаження. Економте сили. Активізуються злі язики. Зберігайте емоційну рівновагу, коли чуєте чутки про себе і коханих. Не поспішайте розповсюджувати сенсаційні новини. Вас може захопити листування з новим знайомим. Підтримайте цей діалог. Він матиме несподіване продовження.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Без помічників вам не заробити достатньо грошей. Залучайте до співпраці надійних партнерів. Брати кредити не бажано. Вони стануть тягарем для вашого гаманця. Не час знайомитися з батьками коханих. У цей день ви не справите на них приємного враження. З одруженням зачекайте до кінця січня.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 17 травня 2024 року для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 17 травень 2024, 5:20

Це дев’ятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. 17 травня обіцяє бути активним і продуктивним днем для багатьох знаків зодіаку. Зосередьтеся на своїх цілях і використовуйте надані можливості. . Овен (21.03-19.04...

"Такого ми ще не бачили": Переможниця "Битви екстрасенсів" назвала подію, після якої закінчиться війна

четвер, 16 травень 2024, 16:39

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова назвала подію після якої закінчиться війна. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі. . Тарологиня зазначила, що перед закінчення війни "якась відома людина зробить українцям вкрай важливий п...