У трьох знаків зодіаку великі шанси на успіх: Гороскоп на 23 січня

23 січня – це час натхнення й особливих зустрічей. Годі ностальгувати за минулим. Зараз усе вам під силу. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Впораєтеся з великою кількістю справ до обіду, - говорить астрологиня. – Решту часу присвятіть відпочинку. Успіху радійте мовчки. Хвальки накличуть на себе проблеми. Дайте дітям можливість самостійно обирати професію. Вони не повинні наслідувати вас. Триває тиждень успіху. Багато чого вдаватиметься, якщо розраховуватимете на власні сили. Скорпіонів, Левів і Терезів на кожному кроці супроводжуватиме небачений успіх. Використайте цей день для складної роботи. Результат вас порадує".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Кохані дорікатимуть, що мало часу проводитимете вдома. Не змушуйте їх ревнувати. Частіше кажіть, як сильно їх любите. Гроші надходитимуть із різних джерел. Вдало йтиме торгівля. Цікавих людей зустрінете у транспорті чи на ринку.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Затримуйтеся на роботі допізна. За гарну працю добре заплатять. Побутову техніку краще купувати у вівторок. Оберіть нову. Вживана швидко зламається. Турбуйтеся про близьких. Будьте готові відмовитися від своїх справ заради коханих.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Мало що вдаватиметься і це дратуватиме. Не наполягайте на своєму, бо своїми ідеями нашкодите роботі колективу. Травмована колись спина потребує вашої уваги.

Рак (22 червня – 22 липня)

Підтримуйте рідних. Годі критикувати оточуючих. Не витрачайте час на з'ясування стосунків із колегами. Кожен все одно залишиться при своїй думці. Бережіть спокій у колективі та своєму домі.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Запропонують підвищення на роботі, отримаєте преміальні. Займіться психологією. Це допоможе глибше зрозуміти рідних і друзів. Здивуйте коханих запрошенням у театр чи на романтичну вечерю. Відкладіть покупку взуття. Легко буде помилитися з розміром.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Відстоюючи власні інтереси, тиснутимете на інших. Змінюватимете погляди, а це не сподобається людям, які звикли покладатися на вас. Не робіть нічого наперекір. Нехай неприємності вас не лякають. Частіше бувайте на свіжому повітрі.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Звикли усіх контролювати. Пам'ятайте, що рідні мають право на власний простір. Пробуйте домовлятися. Кохані частіше задивлятимуться у дзеркало, змінюватимуть зачіску та макіяж. Ви ревнуватимете. Краще приділіть їм більше уваги. Підозри у зраді безпідставні.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Використовуйте свою здатність домовлятися. Досягатимете свого. Легко налагодите діалог з людьми будь-якого рангу. На переговорах матимете успіх, тому заробітки зростуть. Нагадає про себе зубний біль. Не затягуйте з походом до стоматолога. Добре пройде протезування і пломбування.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Це день бурхливих суперечок. Не варто з'ясовувати стосунки. Наживете собі ворога. Зачекайте з купівлею нерухомості. Пильнуйте, бо нотаріуси і юристи можуть робити помилки в документах.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Гроші надійдуть вчасно. Добре подумайте, перш ніж комусь їх позичити. Важко зароблене краще заощадити. Скоро зумієте обрати житло своєї мрії. Поведінка коханих насторожує. Не гризіться підозрами. Довіртеся долі. Вона поведе правильним шляхом.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Спокійно ставтеся до всього, що відбувається навколо. Тоді діятимете мудро. Час взяти відпустку і побути з родиною. Хотітиметься смачненького. Не відмовляйте собі в такому задоволенні. Солодощі замініть сухофруктами.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Вчасно сплачуйте за комунальні послуги і повертайте борги. Кохані й батьки захоплюватимуться вашими найменшими успіхами. Діліться з ними переживаннями й думками. Без потреби не йдіть у магазини. Уникайте натовпу, носіть маску.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...