"У цій війні весь світ братиме участь": Астролог здивував прогнозом щодо завершення війни в Україні

Астролог Володимир Бадіян вважає, що війна Росії закінчиться перемогою України. Про це він сказав у коментарі ютуб-каналу "Мій світ", передають Патріоти України.

Астролог зазначив, що він був переконаний, що війна повинна була закінчитись ще у березні. Проте цього так і не сталось.

"У цій війні весь світ братиме участь. Хочуть цього американці чи ні. Китайці збоку стоять, їм цікаво, як РФ слабшає. Індійці спостерігають. Я передбачаю, що Україна переможе. Але як виграє - це інше питання. Ми повернемо свої території, але це не буде так швидко", - сказав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 26 жовтня для всіх знаків зодіаку

субота, 26 жовтень 2024, 5:20

Овен . Проведіть день активно і цікаво, зустріньтеся з друзями, візьміть участь у якомусь веселому заході. Не варто будувати плани на сьогодні, краще діяти інтуїтивно. Слушна нагода для походу по магазинах. До вечора вам захочеться побути на самоті й ...

Гороскоп на 25 жовтня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 5:20

Це 23 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Лев. 25 жовтня обіцяє бути цікавим днем для всіх знаків зодіаку. Це сприятливий день для професійних досягнень і вирішення складних завдань. Також слід не забувати про відпочино...