У житті яких знаків розпочнеться доленосний період: Астрологиня здивувала прогнозом і назвала ризики

21 липня турбуватиме відчуття піску в очах. Може знизитися гострота зору. Не проводьте вільний час перед телевізором. Зробіть компрес на повіки. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова, зазначають Патріоти України.

"Захоплюватися споживанням екзотичних страв не слід, - говорить астрологиня. - Ваш організм може неадекватно відреагувати на подібні експерименти. Перевтома може зіпсувати настрій. Знайдіть можливість влаштувати собі додатковий денний відпочинок. Нагадають про себе ентерити та коліти. Намагайтеся не переїдати під час бенкету. Бажано відмовитися від страв, що подразнюють слизову кишечника. У житті Близнюків, Скорпіонів і Козерогів розпочнеться доленосний період. Прокидайтеся на світанку. Беріться за роботу, яку давно відкладали. Зараз вам усе під силу".

Овен

Виникатимуть проблеми з пам'яттю. Часом турбуватиме головний біль. Знижується працездатність. Не засиджуйтеся довго на роботі. Прогуляйтеся ввечері пішки.

Телець

Багато рухайтеся пішки. Дихайте на повні груди. Стимулюйте повноцінну вентиляцію легенів. Пограйте у теніс чи бадмінтон.

Близнюки

Погіршується стан хворих на тромбофлебіт. Не слід розпочинати нового курсу ін'єкцій. Можете спровокувати загострення хвороби.

Рак

Різкі болі в області попереку чи ребер можуть бути спричинені загостренням невралгії. Не займайтеся самолікуванням. Зверніться за порадою до невропатолога.

Лев

Фізичне перевантаження спричинить капілярні крововиливи. З'явиться носова кровотеча. Ті самі наслідки матимете від різкого підвищення кров'яного тиску. Бережіть себе.

Діва

Видаляти родимки чи бородавки на тілі не час. Особливо за допомогою випалювання. Вашій шкірі буде нанесено серйозні ушкодження.

Терези

Очікуються великі нервові перевантаження протягом дня. Приготуйтеся до цього. Випийте зранку заспокійливе. Прийміть контрастний душ.

Скорпіон

Можуть знову непокоїти явища дисбактеріозу. Допоможіть системі травлення. Поповніть кишечник корисною мікрофлорою.

Стрілець

Печінка гірше справлятиметься з очищенням крові. Приймайте ліки у разі крайньої необхідності. Не допускайте передозування.

Козеріг

Погіршується обмін речовин. Не перевантажуйте шлунок. Стимулюйте нормальну перистальтику кишок. Їжте свіжі овочі та фрукти.

Водолій

Непокоїтиме погіршення слуху. Це тимчасові явища. Організм своєрідно відреагує на коливання атмосферного тиску.

Риби

Відкладіть початок занять у фітнес-клубі. У цей період м'язи потребуватимуть полегшеного навантаження. Потребу в русі реалізуйте на танцювальному майданчику.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...