У життя стукається багато любові і грошей: Гороскоп на 7 березня

7 березня буде вдалим для людей технічних професій. Вам вдаватиметься за день зробити те, що не зуміли за попередній місяць. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Матимемо повню, - говорить астрологиня. – Руйнуватиметься все, що погано побудовано. Це стосується і техніки, і стосунків, і бізнес-планів. Непередбачувані обставини вноситимуть серйозні корективи у будь-які плани. Важко буде залишатися спокійними після новин з передової. Відчуємо багато болю, відчаю і страху, але вже після обіду все кардинально зміниться. Лють і злість додадуть нам сили бити ворога. Багато брехні буде навколо. Не поспішайте приймати пропозицію, що надійшла саме цієї доби. Особливо якщо йдеться про нове призначення на роботі чи зміну місця проживання. Читайте оголошення. Вдасться знайти дачу чи гараж за доступну ціну. Купувати нерухомість краще після четверга. Багато любові та грошей цей день обіцяє Тельцям, Ракам, Скорпіонам і Терезам. Не можна фарбувати і стригти волосся".

Овен (21 березня – 20 квітня)

У вівторок уникайте конфліктів на роботі. Нервові зриви можуть призвести до передінфарктного стану. Не час здавати аналізи і приймати швидкі рішення щодо лікування.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Настав час змін. Ви навіть не уявляєте, на що здатні. Намагайтеся в усьому бути найкращими. Вами захоплюються батьки та кохані. Насолоджуйтеся моментом слави. Робіть так, як підказує серце. Інтуїція не підведе.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Запросіть у гості друзів, яких давно не бачили. Разом легше перенести важкі часи. Розпочаті в цей час стосунки закінчаться заміжжям. Лікування безпліддя перенесіть на кінець тижня.

Рак (22 червня – 22 липня)

Попрощайтеся з людьми, які заздрять і шкодять. Дозвольте новим друзям прийти у ваше життя. Відпустіть сумніви і страх. Беріться за справу, яку відкладали. Вона піде легко і швидко.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Отримаєте очікувані гроші. Розплануйте сімейний бюджет на весну. Не варто купувати меблі, техніку та авто. Не обіцяйте коханим більше, ніж можете дати. Вони пізніше виставлять претензії. Вдаватиметься усе, що зробите своїми руками. Вишивайте, готуйте кулінарні шедеври, ліпіть, малюйте.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Відкриєте очі на багато речей. Цілий день доведеться дивуватися. Не спішіть вскочити в останній вагон. Хто б куди не поспішав, ви не намагайтеся їх обігнати. Зануртеся у власні справи.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Доведеться багато працювати, аби здобути задуманого. Це наповнить життя сенсом. Будьте готові до відкриттів. Не спішіть змінювати місце роботи. Не треба записуватися на мовні курси. Важко буде зосередитися на навчанні. Частіше запрошуйте гостей. Не розголошуйте свої плани. Відвертими можна бути лише з коханими.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Почуваєтеся піднесено. Вдаватиметься робота, на яку бракувало сили. Важко буде поєднувати її та особисте життя. Забуватимете про важливі дати у житті коханих. Частіше зізнавайтеся їм, як сильно любите.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не треба вносити заставу за авто. Продавець завищуватиме ціну. Добре пройде заміна старого на нове. Перевірте техніку у домі. Телевізори, кондиціонери і пральні машинки варто купувати до обіду, смартфони та ноутбуки - увечері.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Велику суму ризикуєте спустити на безглузді покупки та азартні ігри. Не розкидайтеся грошима. Виграшу не буде. З'ясуєте, хто є хто у вашому оточенні. Підтримку шукайте у сім'ї. На відміну від колег та знайомих, рідні не вестимуть подвійної гри.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Вдасться здійснити неможливе і заробити неочікувано багато. Погоджуйтеся на підробіток. Час приймати серйозні рішення з особистих питань. Ваші стосунки з партнерами переходять на новий рівень.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Спрацює заповідь: поспішиш – людей насмішиш. Люди намагатимуться у метушні переробити якомога більше справ. Мало що вдаватиметься. Нові знайомі не зважатимуть на знаки вашої уваги. У цей день знайти свою половинку не вдасться.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 29 березня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:20

19 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. День обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на своїх цілях ...

Радить запастися всім необхідним: "Бразильський Нострадамус" попереджає людство про три дні темряви у квітні 2024 року

п’ятниця, 29 березень 2024, 4:15

На рахунку ясновидця вже є декілька глобальних передбачень, що збулися, стверджують таблоїди. 37-річний Атос Саломе з Бразилії попередив про "похмуре майбутнє" і про відключення електроенергії. Про це пише Daily Star. Людина, яка стверджує, що може заз...