Удача повернеться не тим місцем: Сонячне затемнення зруйнує життя цих знаків зодіаку!

Езотерики розповіли, що в день Сонячного затемнення, яке настане 14 жовтня, життя представників двох знаків зодіаку може перевернутися з ніг на голову. Від них відвернеться удача. Кому готуватися до проблем і як пережити удар - читайте нижче, передають Патріоти України.

Лев

У період Сонячного затемнення багато проблем Левів спливуть на поверхню, як би вони не намагалися їх заховати. До вашого життя може увірватися ураган з невдач, про везіння можна і не мріяти. Цей день може багато чого змінити у вашому житті.

Езотерики радять всерйоз задуматися про переоцінку цінностей. Постарайтеся знайти новий життєвий орієнтир і почніть все з чистого аркуша. Впоратися з проблемами буде складно, але шанси у вас є.

Скорпіон

Сонячне затемнення, як вважають езотерики, серйозно похитне самолюбство Скорпіонів. Вам доведеться зрозуміти, що центром Всесвіту точно є не ви. Це усвідомлення буде максимально неприємним.

У період затемнення люди починають сваритися і сильно злитися через найменшу дрібницю. Намагайтеся тримати себе в руках і не зриватися на оточуючих. Не варто вихлюпувати негатив на тих, хто на це зовсім не заслуговує.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 27-28 липня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 липень 2024, 5:20

Гороскоп на вихідні обіцяє представникам зодіакального сузір'я яскравий та позитивний період. У деяких можливі зміни в особистому житті, а деяким зірки радять розслабитись після продуктивних буднів. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні принесуть вам можливіс...

"Плутон - це смерть та руйнація, але це ще й переродження": Відомий астролог сказав, коли закінчиться війна в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 11:45

24 серпня 2024 року розпочнеться новий річний соляр для України, який принесе нашій країні переродження, а війна може заморозитися або ж українські війська отримають успіх на полі бою і до кінця 2025 року проженуть ворога. Такий прогноз дав відомий аст...