"Україна стане духовним центром": Старець дав прогноз, коли звільнять тимчасово окуповані території

В Україні з’явилося декілька нових пророцтв щодо звільнення територій від російських загарбників. Про них детальніше дивіться в ексклюзиві ТСН.ua, передають Патріоти України.

Зокрема, старець Геронтій повідомив, коли звільнять тимчасово окуповані території України. Близько 60% тимчасово окупованої території України буде звільнено впродовж двох наступних років, вважає він.

"Україна стане духовним центром і прикладом для всіх народів. Українська культура набуде світового визнання. Вороги України будуть покарані. ЗСУ здобудуть заслужену перемогу, а війна припиниться, але процес буде тривалим", - сказав старець.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як зрозуміти, що час почистити домівку від негативу: Кілька нехитрих способів

субота, 28 вересень 2024, 23:10

Все, що в нас оточує (стіни, меблі, посуд, будь-які предмети) вбирає енергію — як позитивну, так і негативну, вважають ізотерики. І коли кількість негативу зашкалює, у домівці починають відбуватися неприємні події. . Першими зміни енергетики не на кр...

Гороскоп на 28 вересня для всіх знаків зодіаку

субота, 28 вересень 2024, 5:20

Овен . Займіться справами, які приносять вам радість. Зустрічайтеся з друзями, сходіть на побачення, накресліть план ваших розваг і слідуйте йому. Це добрий день, щоб провести його з дітьми. У творчих людей може бути сплеск натхнення. Справи добре буд...