Уникайте проявів агресії та прийняття важливих рішень: Астрологи назвали найнебезпечніші дні в грудні 2021

Грудень 2021 року буде досить складним місяцем з точки зору астрології. В останньому місяці року очікується 5 дат, про які потрібно знати обов'язково. Астрологи розповіли, які дати в грудні будуть небезпечними та що в ці дні робити не варто. Про це інформує Dailyhoro, передають Патріоти України.

У грудні 2021 року буде п'ять складних і небезпечних днів. У ці дні потрібно проявити уважність і обережність, уникати прийняття важливих рішень і не проявляти агресії щодо інших людей.

Першою такою датою стане 4 грудня - день сонячного затемнення. У цей день варто відкласти укладення важливих договорів, не здійснювати великі покупки та проявити особливу обережність. Цей день може стати справжньою катастрофою для ваших фінансів.

11 грудня Венера зблизиться з Плутоном і в цей день потрібно проявити максимум стриманості. Можуть бути серйозні непорозуміння і сварки в особистих відносинах. Постраждати можуть навіть дружні зв'язки. Між людьми "на одній хвилі" може з'явитися напруга і непорозуміння.

Венера починає свій ретроградний рух 19 грудня і це принесе в життя людей апатію, втому, небажання кудись рухатися і щось робити. Але найбільші неприємності Венера може принести у відносини між близькими людьми – думайте перш ніж щось сказати.

У цей день ще й пройде останнє Повний місяць 2021 року - "холодний місяць" або "сніговий місяць", як її ще називають. У цей день варто бути уважніше та обережніше, підбити підсумки року, скласти плани на майбутнє, зайнятися очищенням і самоаналізом.

Ще одна перевірка на міцність любовних і дружніх відносин, оскільки Венера знову зустрінеться з Плутоном 25 грудня. Тим більше, що Венера буде перебувати в ретроградному русі. Можуть виникнути конфлікти та сварки у сфері спілкування.

29 грудня Юпітер перейде в знак Риби. Планеті в цьому знаку буде некомфортно та очікується дисонанс в цій позиції, який відіб'ється і на житті людей. Постраждає сфера творчості, очікується занепад сил, натхнення. У цей день категорично не можна ризикувати.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....

Гороскоп на 18 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 18 квітень 2024, 5:20

Це десятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Лев. День обіцяє бути досить напруженим і емоційно насиченим для багатьох. Можливо, ви почуєте важливі новини або стикнетесь з несподіваними змінами у своєму житті. Важлив...