"Увімкнеться останній Соляр": Влад Росс спрогнозував скору та неминучу смерть Путіна

Астролог прокоментував відхід президента РФ на самоізоляцію.

У житті президента Російської Федерації Володимира Путіна скоро запрацює останній Соляр. Смерть Путіна неминуча, спрогнозував астролог Влад Росс на своїй сторінці в Facebook, коментуючи відхід російського лідера на ізоляцію через коронавірус у оточення, передають Патріоти України.

"Путін йде в бункер на самоізоляцію! Скоро увімкнеться його останній Соляр 7 жовтня! Смерть неминуча!" – написав експерт.

Слово Соляр походить від латинського Sol – "Сонце". Соляром називають гороскоп, який описує і формує для людини картину майбутнього року.

У листопаді-грудні в РФ можуть розгорітися масові акції протесту, розповів Влад Росс "Главреду". Астролог попередив, що в цей час в країні можливий "палацовий переворот", і Путіну загрожує отруєння.

"...Саме тоді складеться жорсткий аспект між Ураном і Сатурном: Росія егрегоріально пов'язана зі знаком Водолія, а Водолієм керують саме ці дві планети. Коли Уран та Сатурн знаходяться в жорсткому квадраті, якась несподівана подія може підняти народ на бунт, і цей бунт буде здатен знести нинішню російську владу", – додав співрозмовник.

У січні Влад Росс говорив, що, швидше за все, Володимир Путін помре у 2022 році. За його словами, річний Соляр російського президента увімкнеться в день його народження, тобто 7 жовтня 2020-го, і це свідчить про те, що він стане останнім у житті Путіна.

Астролог зазначав що, що главу Росії може вбити рак. "...За останніми даними, у нього рак кишківника, який перетік в рак хребта, метастази вже розійшлися всім тілом. Четвертий ступінь раку", – говорив експерт. У Кремлі стверджували, що у Путіна немає проблем зі здоров'ям.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Початок капітуляції армії РФ": Астролог назвав подію, яка ознаменує закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:28

Астролог Влад Росс вважає, що від другої половини квітня Україна почує про добрі новини стосовно західної допомоги. Він також переконаний, що до кінця 2024 року наші Сили оборони звільнять окупований Росією Крим. Про це він сказав у коментарі ютуб-кан...

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...