У декого пристрасті будуть просто кипіти: Гороскоп на 28 червня для всіх знаків Зодіаку

Як правильно почати і закінчити день? На що звернути увагу? Детальніше — в гороскопі, який Патріоти України пропонують вашій увазі.

Овен

Краще зараз тримати свої ідеї при собі. Вони поки не приносять жодних переваг. А ви лише втрачаєте козир, яким можете скористатися в майбутньому.

Телець

Раптово клімат вдома став набагато прозаїчнішим. Вам час менше триматися за свої переживання і підозри. Відпустіть ситуацію і насолоджуйтеся життям.

Близнюки

Спорт допомагає від внутрішнього неспокою і проблем із засинанням.

Рак

Раки, тримайтеся подалі від великих покупок. Вам зараз потрібно поберегти бюджет. Він незабаром вам дуже знадобиться.

Лев

Тепер вам набагато простіше реалістично оцінити ситуацію і зосередитися на чомусь одному. Багато проблем залишаються позаду. А ви зі спокійною душею можете рухатися далі.

Діва

Ви активні і значно швидше просуваєтеся в своїй роботі. Однак не перевантажуйте себе. Увечері обов’язково вимкніть телефон і відпочивайте.

Терези

Від великих і вагомих покупок краще утриматися. Ви будете не дуже розважливі. А це означає, що вже завтра можете пошкодувати про вчинене.

Скорпіон

Одна думка вас не відпускає. Зробіть собі невеликий експериментальний тест. Напишіть дві колонки з плюсами і мінусами ситуації. І подивіться на все більш об’єктивно.

Стрілець

Робота заважає зосередитися на своїх домашній і сімейних завданнях. Щоб вирішити цю проблему, візьміть лише один день відгулу або відпустки. Цього буде достатньо.

Козеріг

Венера і Плутон розпалюють пристрасть. Ваш партнер дуже близький вам. Він явно хоче помиритися, а ви весь час згадуєте образи. Дайте йому шанс.

Водолій

Вашу апатію можна прекрасно використовувати для медитації. Вам не хочеться зайвий раз комунікувати з людьми і виходити з дому. Тоді займіться пізнанням себе.

Риби

Будьте чесними. Ваш партнер і так вам не довіряє. А ви продовжуєте погіршувати ситуацію. Проявіть себе з іншого боку, відверто поговоріть ― і помітите, як кохана людина засяє поруч із вами.

Джерело: СТБ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....

Гороскоп на 18 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 18 квітень 2024, 5:20

Це десятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Лев. День обіцяє бути досить напруженим і емоційно насиченим для багатьох. Можливо, ви почуєте важливі новини або стикнетесь з несподіваними змінами у своєму житті. Важлив...