Цей день буде нетривіальним: Гороскоп на 19 жовтня

19 жовтня – день інтелектуальних відкриттів та оригінальних винаходів, розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Беріться знову за проблемні питання, які не вдалося розв'язати раніше, - каже астрологиня. – Вихід знайдеться неочікувано. Навчайтеся, спілкуйтеся, шукайте нову інформацію. Радо йдіть на контакт з новими знайомими. Але не ухвалюйте доленосних рішень. Вдало проходитимуть поїздки й відрядження. Пильнуйте під час роботи з гострими предметами. Підвищується ризик отримати виробничі травми. Подбайте про надійне збереження цінних файлів. Частіше траплятимуться випадки втрати документів із секретною інформацією. Для Тельців, Терезів і Козорогів кінець 2023-го буде найщасливішим періодом у році. Використайте ці два місяці, аби якісно змінити своє життя. Зростає ризик зараження на інфекційні хвороби. Вакцинуйтеся від грипу та коронавірусу".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Вдало пройдуть побачення з людьми, яких зустріли в інтернеті. Не минайте сайту знайомств, якщо хочете забути про самотність.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Шукайте своє призначення. Робіть те, до чого лежить душа. Тягнутиме у місця сили. Зустріньтеся з людьми, які змінять ваше ставлення до багатьох речей і допоможуть повернути впевненість у завтрашньому дні.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Не варто йти на співбесіду щодо працевлаштування. Справити гарне враження не вдасться. Відмовтеся від походу по крамницях. Куплені речі не носитимуться.

Рак (22 червня – 22 липня)

Звільніться від усього, що заважає вам бути щасливими. Це день ризикованих фінансових кроків. Торгівельні операції навряд чи будуть вдалими. Купівлю смартфону перенесіть на листопад.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Таланитиме у торгівлі. Гарні заробітки отримають власники продуктових магазинів. На офісних працівників чекають спокусливі пропозиції та цікаві посади.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Постійно переключатиметеся з однієї справи на іншу, тому переслідуватиме відчуття, що нічого не довели до кінця. Будьте впевнені у власних силах, коли ідете на співбесіду чи побачення. Все вдасться.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Чудовий час для підбору нової дієти. Продумайте здоровий раціон харчування. Залишайтеся тверезими. Добре пройде візит до косметолога. Не варто робити татуювання, пірсинг і перманентний макіяж.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Відчуєте себе коханими та жаданими. Зумієте вдало змінити свою зовнішність, освіжити гардероб і закохати у себе будь-кого.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Стережіться заздрощів. Вчинете підло з іншими – все обернеться проти вас. За добро вам відплатять сторицею. Перемагатиме той, хто незважаючи на обставини впевнено рухається вперед.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Ви сильні та активні. Весь світ крутитиметься навколо вас. Можна починати навчання. Оберіть для себе цікавий курс в інтернеті. Не спішіть витрачати гроші. Купите те, до чого швидко втратите інтерес.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Не слід сліпо довіряти чужим словам. Зберігайте критичне мислення. Відкладіть переїзд на нове місце проживання чи перехід на нову роботу. Не варто купувати авто і побутову техніку.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Гроші легко зароблятимуться і йтимуть до ваших рук. Прислухайтеся до своїх бажань. Задумайтеся, чого вам бракує в житті та що зробити для того, аби все почало вдаватися.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 27-28 липня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 липень 2024, 5:20

Гороскоп на вихідні обіцяє представникам зодіакального сузір'я яскравий та позитивний період. У деяких можливі зміни в особистому житті, а деяким зірки радять розслабитись після продуктивних буднів. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні принесуть вам можливіс...

"Плутон - це смерть та руйнація, але це ще й переродження": Відомий астролог сказав, коли закінчиться війна в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 11:45

24 серпня 2024 року розпочнеться новий річний соляр для України, який принесе нашій країні переродження, а війна може заморозитися або ж українські війська отримають успіх на полі бою і до кінця 2025 року проженуть ворога. Такий прогноз дав відомий аст...