Варто плекати довгосяжні плани: Гороскоп на 18 липня

18 липня зранку варто зайнятися плануванням свого життя на наступний місяць. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Добре продумана бізнес-стратегія принесе гарні результати, - говорить астрологиня. – Час подумати про кар'єрне зростання. Цей день сприятиме амбітним, упевненим у собі людям. Проте складно йтимуть справи у представників творчих професій. Протягом серпня спостерігатиметься період застою у дизайнерів, художників та інших митців. Врахуйте це у своїх планах. Не бажано цього дня купувати одяг і взуття. Речі залежаться у шафі. Відмовтеся від інтенсивних косметичних процедур. Шкіра буде надто вразлива. Результати вас не порадують. Цієї доби є тенденція до зниження гостроти зору. Давайте очам відпочинок. Тельцям, Ракам, Дівам і Козерогам слід прислухатися до снів та інтуїції. Отримаєте підказки, які допоможуть здолати проблеми та зробити правильний вибір".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Марно намагаєтеся у всьому себе обмежити. Така самопожертва не буде виправданою. Можете потрапити до любовного трикутника. Не ризикуйте постійними стосунками заради короткочасної розваги.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Не поспішайте втілювати у життя свої бажання. Рухайтеся за течією. Вдасться багато заробити. Купівлю нерухомості краще відкласти. Марно шукати пару і починати інтимні стосунки.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Почуватиметесь розгублено. Доведеться розриватися між домом і роботою. Багато часу поглинатимуть переговори. Не втрачайте надії. Надійдуть гроші, на які не сподівалися. Свої переживання краще записати у щоденник. Розмова з обранцями може тільки нашкодити.

Рак (22 червня – 22 липня)

Уранці снитимуться віщі сни. Прислухайтеся до них як до мудрої підказки. Цікаві події траплятимуться за межами вашого дому. Вирушайте у невеличку мандрівку.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Не спішіть зробити все тут і одразу. Дочекайтеся слушної нагоди. Нетерпеливі стануть свідками того, як руйнуються їхні плани. Переговори перенесіть на четвер. Почуття до коханих охолонуть, стосунки зайдуть у глухий кут. Не спішіть з висновками. Дайте собі час для роздумів.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Почуватиметеся впевнено. Люди самі йтимуть до вас на контакт. Вдалими будуть переговори. Родичі охоче ділитимуться з вами грошима. У вас закохаються кілька партнерів. Вчасно зробіть вибір і розставте всі крапки над "і".

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Виявляйте покірність. Життя поставить вас в рамки. Самостійні проекти принесуть збитки. Працюйте у команді, не нехтуйте порадами авторитетних колег. Тоді кишеня швидко наповниться необхідною сумою.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Щаститиме на кожному кроці. Оминайте недоброзичливців. Через заздрість вони спробують нашкодити. Коли вагаєтеся у чомусь, дослухайтеся до інтуїції. Вдалою буде покупка меблів.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Двері вашого кабінету не зачинятимуться. Через колег доведеться відкласти відпустку, ремонт і генеральне прибирання. Вам протипоказані хірургічні втручання, переїзди, зміна місця роботи. Чекайте на преміальні і подарунки.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Багато справ доведеться переробляти. Ефективнішою буде робота вночі. Гартуйте волю. Надійдуть очікувані заробітки. Знайдіть спосіб заощадити. Довіряйте секрети коханим. Переїзд до партнерів краще відкласти.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Щаститиме наполегливим і зібраним. Може підвести пам'ять. Її краще тренувати щовечора. Вивчайте кілька нових іноземних слів.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Не варто починати щось нове. Краще працювати за старим графіком. Тримайте таємниці при собі. Більше уваги приділяйте літнім родичам. Знайдіть спосіб віддячити батькам.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 27-28 липня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 липень 2024, 5:20

Гороскоп на вихідні обіцяє представникам зодіакального сузір'я яскравий та позитивний період. У деяких можливі зміни в особистому житті, а деяким зірки радять розслабитись після продуктивних буднів. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні принесуть вам можливіс...

"Плутон - це смерть та руйнація, але це ще й переродження": Відомий астролог сказав, коли закінчиться війна в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 11:45

24 серпня 2024 року розпочнеться новий річний соляр для України, який принесе нашій країні переродження, а війна може заморозитися або ж українські війська отримають успіх на полі бою і до кінця 2025 року проженуть ворога. Такий прогноз дав відомий аст...