Вау, гроші "посипляться" з неба! Фінансовий гороскоп на тиждень - на кого зі знаків Зодіаку чекає прибуток

Астрологи склали фінансовий гороскоп на тиждень, передають Патріоти України.

Овен (21.03 – 20.04)

Фінансовий гороскоп для Овнів на тиждень

Несподіваний прибуток, який може надійти в цей час, важливо витратити з розумом: наприклад, можна купити речі, про які представники знака давно мріяли, але з якоїсь причини не могли собі дозволити — але за умови, що вони дійсно потрібні.

Телець (21.04 – 21.05)

Фінансовий гороскоп для Тельців на тиждень

Пропозиція нової посади, яка може надійти цими днями, виявитися настільки об'єктивно перспективною — як у кар'єрному, так і в матеріальному плані, що можна відповідати на неї згодою одразу ж, без тривалих роздумів.

Близнята (22.05 – 21.06)

Фінансовий гороскоп для Близнят на тиждень

Сприятливий час для тих представників знака, які давно розмірковували про дуже важливу і потрібну, але дорогу покупку: її час настав — все придбане в цей час виявиться чудової якості і слугуватиме вірою і правдою довгі роки.

Рак (22.06 – 22.07)

Фінансовий гороскоп для Раків на тиждень

Справи, за які представники знака вирішать взятися в цей час, повинні бути воістину грандіозними — тільки так на них вдасться добре заробити, робота над дрібними і незначними завданнями виявиться всього лише марною тратою часу і сил.

Читайте також:

Курс долара і євро на 28 вересня

Лев (23.07 – 21.08)

Фінансовий гороскоп для Левів на тиждень

Досягти успіху на роботі — як у кар'єрному, так і у фінансовому сенсі — зможуть тільки ті представники знака, які будуть ретельно готуватися до роботи над кожним проєктом — імпровізація не пройде — велика ймовірність серйозних помилок.

Діва (22.08 – 23.09)

Фінансовий гороскоп для Дів на тиждень

Час, коли можна дозволити собі частку ризику в професійних справах, але — до певної межі: здійснюючи авантюрні вчинки, головне — вчасно зупинитися, в іншому разі замість прибутку можна отримати збиток.

Терези (24.09 – 23.10)

Фінансовий гороскоп для Терезів на тиждень

Ваш девіз на цей тиждень збігається з піонерським слоганом "більше справи, менше слів": їм не варто говорити про те, що вони хочуть зробити, необхідно перейти до рішучих дій — так можна буде і кар'єрними сходами просунутися, і непогано заробити.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Фінансовий гороскоп для Скорпіонів на тиждень

Час обіцяє бути на рідкість вдалим у фінансовому сенсі: представникам знака можуть виплатити давно обіцяний, але такий, що затримався в дорозі, гонорар, або виплатити давній борг, на який вони давно махнули рукою, як на безнадійну справу.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Фінансовий гороскоп для Стрільців на тиждень

Зірки не рекомендують починати в цей час нові справи — вони, швидше за все, не увінчаються успіхом: спочатку необхідно довести до ладу ті справи, якими представники знака займаються зараз, в іншому разі грошей за ці проєкти вони не отримають.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Фінансовий гороскоп для Козорогів на тиждень

Гарний час для продажу речей, які з якоїсь причини вже не потрібні представникам знака: на автомобіль або дачу нарешті знайдеться покупець, який дасть за них гідну ціну і не буде зволікати з оформленням угоди.

Водолій (21.01 – 18.02)

Фінансовий гороскоп для Водоліїв на тиждень

Глобальний проєкт, реалізацією якого займуться представники знака цього тижня — якщо, звичайно, вдасться виконати його в кращому вигляді — принесе похвалу від начальства, моральне задоволення і грошову винагороду.

Риби (19.02 – 20.03)

Фінансовий гороскоп для Риб на тиждень

Час, коли небажано брати на себе обов'язки інших людей: подяки, зокрема і матеріальної, представникам знака все одно отримати не вдасться, а сил і часу доведеться витратити багато і, на жаль, марно.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....

Гороскоп на 18 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 18 квітень 2024, 5:20

Це десятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Лев. День обіцяє бути досить напруженим і емоційно насиченим для багатьох. Можливо, ви почуєте важливі новини або стикнетесь з несподіваними змінами у своєму житті. Важлив...