Вау, оце так поворот! Глоба назвав три знаки Зодіаку, життя яких круто перевернеться вже на початку серпня

Гороскоп на серпень 2021 обіцяє трьом знакам Зодіаку важливі життєві зміни, які наздоженуть їх вже в перший тиждень місяця. Павло Глоба розповів про головних улюбленців долі, життя яких може кардинально перевернутися, навіть якщо вони самі того не чекали. Про це пише slovofraza, передають Патріоти України.

Телець

Для вас почнеться грандіозний час змін, причому відразу у всіх сферах. На роботі і в бізнесі виберіть новий напрямок - точно не прогадаєте. Можна навіть змінити роботу, знайти нове захоплення. Початок серпня буде дуже сприятливим для того, щоб відправитися в подорож, змінити обстановку.

Близнюки

Близнюки, прийшов ваш час, ваш вихід на сцену. Ви будете в центрі уваги, зможете знайти свою половинку, вихід з непростої ситуації в бізнесі або ж на роботі. Крім того період буде ідеальним для початку нових стосунків, а для тих, хто вже знайшов кохання, він буде спокійним і розміреним.

Козеріг

Козерогам вдасться змінити життя на краще. Зокрема, вам вдасться позбутися від чорної смуги. Початок серпня буде дуже динамічним і сприятливим. При цьому вірогідні напливи смутку, впоратися з якими допоможе спілкування з оптимістичними і позитивно налаштованими людьми.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 20-21 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 20 квітень 2024, 5:20

Вихідні будуть досить сприятливими для багатьох знаків зодіаку. Це може бути часом для відпочинку, розваг і зарядження позитивною енергією перед наступним тижнем. . Овен (21.03-19.04). Цих вихідних для вас буде багато можливостей для пригод і розваг....

Коли закінчиться війна в Україні: Влад Росс назвав терміни

субота, 20 квітень 2024, 4:15

Відомий астролог Влад Росс передбачив, що закінчення війни в Україні до 5 листопада неможливе. Він наголосив, що війна може закінчитися у травні 2025 року. Про це він сказав у коментарі ютуб-каналу "Астрофеномен", передають Патріоти України. Астролог ...