"Важче цей рік, ніж був рік попередній... Це початок кінця": Передбачення Нострадамуса на 2025 рік

Великий алхімік багато говорив про майбутнє, зашифровуючи свої бачення в чотирирядкові вірші. Вони стали називатися катренами, а збірки цих катренів - центуріями. Розглянемо, які передбачення Мішеля Нострадамуса можуть збутися наступного року.

Деякі передбачення Нострадамуса на 2025 рік

Різних провидців, чаклунів і відунів, здатних зазирнути в майбутнє, досить багато, але не всі з них заслуговують на довіру. Французький пророк потрапив до числа достовірних джерел інформації про майбутні події за їхню правдоподібність.

Наприклад, справджені передбачення Нострадамуса про падіння шаха Ірану, про Берлінську стіну, про народження Саддама Хусейна, про захоплення Кувейту, про катастрофу в Чорнобилі та багато інших видінь дають змогу довіряти провидцю. Пророцтва Нострадамуса на 2025 рік також заслуговують на увагу.

Переселення народів

Провидець говорив: "Чорні хмари попрямують туди, де сходить сонце. Гряде велике переселення". Дослідники вважають, що йдеться про зміщення центру світової політики і про масове переселення мусульман та азіатів. Європа втратить колишню міць, а центром технічного прогресу стане Японія.

Голод та екологічні катастрофи

Нострадамус бачив, що до 2025 року населення Землі буде більше 8 мільярдів, а використання природних ресурсів стане безконтрольним. Через це почнеться голод і багато техногенних (і екологічних) катастроф. Люди відчують не тільки брак їжі та води, а й електроенергії.

Релігійні конфлікти

Поет написав фразу: "Важче цей рік, ніж був рік попередній, для вісті, для церкви, що без Бога йде". Біографи Нострадамуса розтлумачили це передбачення як попередження про конфлікт між християнством та іншими релігіями. Епіцентром суперечок було названо територію від Палестини до Португалії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 16 липня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 16 липень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Сьогоднішній день - час для організації, розумного планування та розвитку навичок. Збалансуйте роботу і особисте життя, і зробіть кроки для досягнення своїх цілей. ....

Гороскоп на 15 липня для всіх знаків зодіаку

понеділок, 15 липень 2024, 5:20

Овен . Намагайтеся приділити більше часу рідним людям, поговоріть з ними відверто, підтримайте, дайте слушну пораду. Ваша інтуїція 15 липня дозволить передбачати деякі події. Можна планувати якийсь важливий проєкт, виходячи із сьогоднішньої ситуації. ...