Важкий день... Особливо напруженими стануть вечірні години: Гороскоп на 5 червня

5 червня незатишно почуватимуться люди, які мають у своїх руках владу. Багатьом доведеться змінити напрямок своєї діяльності. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це день сподівань, що не виправдаються, - говорить астрологиня. – Ранок краще підійде для завершення справ, аніж для старту проєктів. Їжте те, чого хочеться. Організм сам підкаже, чого йому бракує. Розпочніть свій робочий день якомога раніше. Після обіду люди будуть більш схильними до конфліктів. Особливо напруженими стануть вечірні години. Не варто на вечір призначати ділові зустрічі. Відкладіть відрядження. Мету поїздки не буде досягнуто. Не варто змінювати місце роботи. Не складуться стосунки з колегами. Не час звертатися до суду чи шукати спонсорів. Марна справа. Люди будуть схильні до відмови. Не переїдайте. Можуть виникати проблеми з травленням. Життя Левів, Раків, Терезів і Скорпіонів кардинально зміниться на краще".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Дочекайтеся слушного моменту і отримаєте те, на що заслуговуєте. Не намагайтеся завоювати чиєсь серце нахабними витівками. Тільки зіпсуєте власний імідж.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Не беріть на себе обов'язки колег. Тоді не доведеться відповідати за їхні помилки. Варто відкласти до літа переїзд на нове місце проживання. Затримується транспорт. Через це не встигатимете на роботу. Виходьте з дому завчасно.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Беріться за справи, на які раніше бракувало сміливості. Цікаві пропозиції надійдуть після обіду. До стоматолога краще йти у четвер. Зараз організм слабо відреагує на знеболювальне.

Рак (22 червня – 22 липня)

Вам хотітиметься пригод. Та про власні плани краще забути. Вам доведеться справлятися із обов'язками по дому та офісу. Хронічна втома має насторожити. Слідкуйте за роботою серцево-судинної системи. Запишіться до кардіолога.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Лінощі – ваш ворог. Якщо проведете цей час на дивані, не зумієте заробити вдосталь коштів. Це один із тижнів, що годують цілий рік. Не економте під час вибору техніки чи авто.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Багато хто зрозуміє, що марнує час не на тій посаді. Дехто забажає змінити місце роботи чи навчання. Вдалий період для переходу в іншу школу, переводу з денної форми навчання на заочну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заспокійливий колір заполонив колекції одягу весна-літо 2023 – фото

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не провокуйте коханих і друзів на відвертість. Почуєте багато неприємного про себе. Відпустіть тривожні думки. З оптимізмом дивіться у майбутнє і цінуйте те, що маєте. Найкраще почуватиметеся в обіймає дітей та коханих.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

На проблеми дивіться крізь пальці. Скоро вони вирішаться без вашого втручання. Повертайтеся до роботи, яка приносить задоволення. Відмовтеся від справ, через які регулярно сваритеся з коханими.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Час задуматися над тим, чого хочете досягти протягом літа. Зараз найбільш вдалий період, аби запускати новий бізнес. Беріться за справи у гарному настрої. Це гарантує успіх. Покупки в інтернеті відкладіть до вихідних.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Важко буде спостерігати за тим, як рідні потерпатимуть від поганого самопочуття. Доведеться виконувати роль домашнього психолога. Переїзд на нове місце проживання відкладіть на осінь. Можуть зав'язатися серйозні стосунки, які закінчаться шлюбом.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Керівництво буде схильним до вас. Багатьом вдасться зробити кар'єру і допомогти коханим реалізувати себе. Не варто заводити нових тварин. Вони завдадуть багато клопоту.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Нерухомість купуйте у восени. Раніше придбане житло принесе багато клопотів. Відремонтуйте розетки та електроприлади. Можливі замикання. Поповнення у родині варто планувати на наступний рік.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Початок капітуляції армії РФ": Астролог назвав подію, яка ознаменує закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:28

Астролог Влад Росс вважає, що від другої половини квітня Україна почує про добрі новини стосовно західної допомоги. Він також переконаний, що до кінця 2024 року наші Сили оборони звільнять окупований Росією Крим. Про це він сказав у коментарі ютуб-кан...

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...