"Важливо буде налагодити...": Відомий мольфар дав невтішний прогноз на зиму 2024 для України

Прогноз на зиму 2024 року для прифронтових регіонів вказують на складну зиму. Такий прогноз дав мольфар Макс Гордєєв в інтерв'ю УНІАН, передають Патріоти України.

"Я бачу, що атаки на енергетичну інфраструктуру можуть тривати, що призведе до частих перебоїв з електрикою та опаленням. Жителям слід готуватися до важкої зими, запасатися необхідними ресурсами і дотримуватися запобіжних заходів", - передбачив він.

Однак, за його пригнозом, міжнародні організації будуть активно працювати над забезпеченням гуманітарної допомоги та підтримки для цих регіонів.

"Важливо буде налагодити постачання палива та забезпечити роботу мобільних генераторів, щоб мінімізувати наслідки атак на енергосистему. Відчуваю, що місцева влада та волонтерські організації відіграватимуть ключову роль у підготовці до зими, забезпечуючи жителів необхідними засобами та інформацією. Також можливе посилення заходів безпеки та покращення умов для цивільного населення через створення додаткових притулків та центрів допомоги", - длодав мольфар.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Шукайте себе в списку! Власники цих імен живуть понад 100 років

п’ятниця, 28 червень 2024, 12:00

За словами астрологів та експертів саме ці люди можуть прожити довге та наповнене життя, передають Патріоти України. Розповідаємо, які найпопулярніші імена зустрічаються серед довгожителів. Це жіноче ім'я найчастіше зустрічається серед довгожителів. Га...

"Невдовзі прийде час...": Старець отримав видіння про кінець війни в Україні - чого чекати

п’ятниця, 28 червень 2024, 8:22

Старець Прохор побачив точну дату підписання мирної угоди, яка принесе довгоочікуваний мир Україні. Про видіння, яким поділився старець Прохор, розповіли на YouTube-каналі "Український молитовник", передають Патріоти України. Одного благословенного дня...