Вдалі подорожі та просування в кар'єрі: Гороскоп на жовтень для всіх знаків Зодіаку від Хаяла Алекперова

Відомий астролог, двічі переможець і постійний суддя проєкту «Битва екстрасенсів» (СТБ) Хаял Алекперов склав гороскоп на жовтень 2021 року для всіх знаків Зодіаку. Патріоти України пропонують його вашій увазі.

Овни

У цей період Овнам про себе нагадають давні невирішені справи. Намагайтеся не відкладати їх на потім. Зараз — найсприятливіший час, щоб з усім розібратися. В кінці жовтня будьте уважнішими до свого здоров'я — про себе можуть нагадати хронічні захворювання.

Тельці

У цей період зірки обіцяють Тельцям поїздки. Будь це відрядження або спонтанний відпочинок — позитивні емоції вам гарантовані. В середині місяця варто уникати сильних фізичних навантажень і екстриму — є ризик отримати травму.

Близнюки

Зірки радять Близнюкам вкрай уважно ставитися до інформації, яка до них надходить. Не варто сприймати все за чисту монету — вас можуть навмисно вводити в оману. Кінець жовтня обіцяє Близнюкам перспективні знайомства. На вашому шляху можуть зустрітися люди, які допоможуть змінити життя на краще.

Раки

У цей період професійна сфера може накрити Раков хвилею справ і турбот. І щоб вистояти в цьому невеликому штормі, зірки радять не забувати про час для себе. В кінці місяця варто триматися якомога далі від пліток в колективі — можете опинитися крайньою ланкою в цьому ланцюзі.

Леви

У цей період зірки радять Левам не відкладати важливих справ на останній момент. Обставини можуть змінюватися кожну секунду, раз у раз створюючи перешкоди на вашому шляху. Зате кінець місяця порадує позитивними емоціями. Представники знаку можуть здійснити свою маленьку мрію.

Діви

У цей період Діви постануть перед серйозним вибором. І перш ніж зробити його, зірки радять поговорити з рідними людьми. Це допоможе подивитися на те, що відбувається під іншим кутом і прийняти вірне рішення.

Терези

Не варто боротися з вітряними млинами. Якщо обставини складаються зовсім не так, як би цього хотілося — озирніться по сторонах. Швидше за все, доля підкидає вам набагато кращий сценарій. Варто тільки побачити його плюси.

Скорпіони

Будьте на чеку і менше діліться своїми планами на майбутнє з навколишніми людьми. Є велика ймовірність, що ваші недоброзичливці спробують сховатися під маскою друга. В кінці місяця зірки обіцяють нові перспективи в кар'єрі. У вас є всі шанси отримати бажаний проєкт.

Стрільці

У цей період Стрільцям варто частіше прислухатися до порад близьких людей. Це допоможе уникнути багатьох помилок. Кінець місяця — сприятливий час, щоб кинути виклик своїм шкідливим звичкам. Ваша сила волі буде на максимумі.

Козероги

Середина осені для Козерогів — час активної роботи над собою. Зараз у представників знаку вистачить і часу, і сил, щоб самовдосконалюватися. Головне — не відкладати це до нових віників. Кінець жовтня може виявитися досить конфліктним для професійної сфери діяльності. А тому зірки радять Козерогам триматися якомога далі від суперечок з колегами.

Водолії

Розташування небесних тіл обіцяє Водоліям просування в професійній сфері. У вас є всі шанси піднятися по кар'єрних сходах. Головне — сміливіше заявляти про свої ідеї й не боятися тих починань, з якими ви ще не стикалися. У вас все вийде!

Риби

У цей період для досягнення бажаних висот Рибам доведеться проявити неабияку наполегливість. Раз у раз на шляху можуть з'являтися перешкоди. Але не варто опускати руки. Зараз ваш успіх напряму залежатиме від вашого впертості та цілеспрямованості.

Джерело: Факты
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 28 квітня для всіх знаків зодіаку

неділя, 28 квітень 2024, 5:20

Овен. Із самого ранку ви відчуєте натхнення, яке допоможе вам реалізувати все задумане. День буде насиченим, завдяки чому ви зможете завершити розпочаті справи і почати щось нове. Телець. Діліться з однодумцями своїми ідеями. Серед них можуть бути люди...

Гороскоп на вихідні 27-28 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 квітень 2024, 5:20

Овен (21.03-19.04) . Вихідні для вас будуть наповнені енергією та пригодами. Ви можете знайти себе у захоплюючих пригодах або спробувати щось нове. Будьте відкриті до можливостей і насолоджуйтеся кожною хвилиною. . Телець (20.04-20.05) . Ці вихід...