Вдалий день для трьох знаків зодіаку: Гороскоп на 6 квітня

6 квітня матимемо повню. Слідкуйте за своїми емоційними реакціями. Можна наговорити зайвого й ускладнити наявні проблеми, розповідає астрологиня Олена Максимова.

"Не варто йти з проханням до керівництва, - говорить астрологиня. – Ризикуєте отримати відмову. Зачекайте зі стартом нових проєктів на роботі. Краще зайнятися їх доопрацюванням. Невдалий час для придбання чи продажу нерухомості. Не варто пересаджувати рослини. Вони можуть не прийнятися. Не час ухвалювати остаточні рішення. Дочекайтеся більш спокійного дня. Пильнуйте за кермом. Збільшується кількість аварій на автошляхах. Знижуйте фізичне навантаження під час тренувань. Вагітним жінкам не слід багато працювати та їхати далеко від дому. Життя Тельців, Терезів і Риб кардинально зміниться на краще".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Зарання складіть список людей, яких треба привітати на Великдень. Багато хто образиться, якщо про нього забудете. Відганяйте від себе погані думки. Відчуття спокою додадуть обереги. Одягайте амулети та беріть їх з собою, куди б не вирушили.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Зосередьтеся на собі та власних бажаннях. Раціонально використовуйте свої гроші. Радьтеся з коханими, коли плануєте витрати. Зверніть більше уваги на виховання дітей. Допоможіть їм покращити успішність у школі.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Засмучуватиме відсутність достатньої кількості грошей. З головою поринете у роботу, але на заробітках це навряд чи позначиться. Нові стосунки поглинатимуть багато вашої уваги. Це позначиться на роботі і навчанні.

Рак (22 червня – 22 липня)

Колеги відволікатимуть від роботи балачками та чутками. Швидкого заробітку годі чекати. Сплануйте витрати до кінця тижня. Не варто спустошувати гаманець. Опинитеся в любовному трикутнику. Ви подобатиметеся одній людині, а закохаєтеся – в іншу.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Мало встигатимете. Починається період депресій і невдоволеності собою. Захочеться змін. Не варто звільнятися з роботи і переїжджати в іншу країну. Це навряд чи покращить ситуацію. Переключіть свою увагу на друзів та коханих. Разом ви зумієте здолати поганий настрій.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Гроші йтимуть до ваших рук. Не бійтеся щось втратити. Те, що вам не треба, саме відійде. Добре вестиметься людям, які живуть за розкладом і не відхиляються від своїх планів. Все задумане вдасться здійснити легко і швидко.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Цей день заставить вас діяти не так, як сподівалися. Не варто впиратися. Погодьтеся на пропозицію, яку отримаєте, і не пошкодуєте. Претензії коханих дратуватимуть. Замість того, щоб сваритися, прислухайтеся одне до одного. Нагадає про себе авітаміноз.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

День принесе удачу. Ваш позитивний настрій дратуватиме оточуючих. Через проблеми на роботі доведеться змінити свої плани на вечір. Не шкодуйте про це. Побачення не виправдає ваших сподівань.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не поспішайте тривожитися через платіжки, які знайдете у поштовій скриньці. Штрафи, які приписуватимуть вам, виявляться помилкою. Просто з'ясуйте, що і до чого. Слідкуйте за роботою серця. Дозуйте навантаження у спортзалі.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Зачекайте з купівлею і продажем авто та нерухомості. У ваше життя повернеться романтика. Запрошуйте на побачення, освідчуйтеся. Надходження грошей чекайте увечері.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Прислухайтеся до вказівок долі. Вона підкаже, чого робити не варто і як оминути проблеми, які накопичуються звідусіль. Не виставляйте на показ власні стосунки. Недоброзичливці не опустять нагоди посварити вас з коханими.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Кишеня після свят спорожніє. Не плануйте покупку меблів та електроніки. Будьте обережні з бажаннями. Вони швидко втілюватимуться у життя. Якщо щось не вдається, подякуйте долі і не беріться за це.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 18-19 травня для всіх знаків зодіаку

субота, 18 травень 2024, 5:20

Вихідні 18-19 травня можуть бути чудовим часом для відпочинку, розваг та занять, які вам подобаються. Це чудовий час для того, щоб зарядитися енергією на наступний тиждень. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні принесуть вам приплив енергії та бажання зайняти...

Гороскоп на 17 травня 2024 року для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 17 травень 2024, 5:20

Це дев’ятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. 17 травня обіцяє бути активним і продуктивним днем для багатьох знаків зодіаку. Зосередьтеся на своїх цілях і використовуйте надані можливості. . Овен (21.03-19.04...