Вдалий день пошуку свого призначення: Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 23 травня

23 травня - вдалий день для початку чогось нового. Освідчуйтеся в коханні, запускайте в роботу новий бізнес, обговорюйте дизайнерські рішення. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Сміливо фантазуйте, шукайте шляхи до здійснення мрії, - говорить астрологиня. – Не робіть нічого через силу. Це день вдалого пошуку свого призначення. Прислухайтеся до голосу серця. Гарний час для примирення в родині. Пробачайте близьким людям їхні помилки. Багато часу проводьте з дітьми. Цього дня з ними легше порозумітися. Подбайте про здорове харчування. Почніть курс лікування чи реабілітації. Відвідайте басейн і косметолога. Нова дієта дасть гарний результат. Не можна худнути Близнюкам, Скорпіонам і Стрільцям. Це негативно позначиться на роботі шлунка. Внутрішня тривожність може спричинити безсоння. Розслабитися допоможе вишивання чи розв'язування кросвордів".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Доведеться багато їздити і спілкуватися. Гарно справи підуть у торгових менеджерів. Замовлення і продажі зростуть. Уникайте ризикованих пропозицій. Не йдіть на поводу в інших.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Годі ігнорувати потреби коханих. Відгукніться на їхнє прохання про допомогу. Робити перманентний макіяж та виводити шпори на п'ятах краще після обіду.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Мало що вдасться, і це засмучуватиме. Розраду шукайте в колі найдорожчих. Улітку все налагодиться. Зараз маєте шанс зустріти близьку по духу людину. Це будуть особливі стосунки, які нагадають, що таке любов і довіра.

Рак (22 червня – 22 липня)

Уникайте кредитів. Не позичайте гроші на покупки, без яких можна обійтися. Годі ревнувати коханих до друзів. Кожен має право на особистий простір. У їхній вірності можете не сумніватися.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Доведеться брати на себе обов'язки колег, які пішли у відпустку. Увечері сходіть на побачення чи пікнік із друзями. Гарно проведете час у колі нових знайомих, але своєї пари там годі шукати.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Розсилайте резюме. Високооплачувану роботу запропонують за кордоном. Перш ніж погодитися, порадьтеся з коханими. У їхні плани на осінь навряд чи входить переїзд.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Триває ваш зірковий час. Опинитеся в потрібному місці й отримаєте вдалі пропозиції. Говоріть компліменти батькам. Не приховуйте своїх почуттів до коханих. Не варто налягати на спиртне. Навіть від пляшки пива може розболітися голова.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Обдумуйте, чим хочете займатися влітку, але не розголошуйте свої плани. Родичі намагаються помирити вас із друзями. Не дозволяйте їм втручатися у ваші справи. Дайте приятелям другий шанс.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Невдалий період демонструвати свої здібності й ділитися досвідом. Краще взяти відпустку й відпочити. Не варто переривати вагітність. Зачаті в ці дні діти будуть талановитими. Урожаєм потішить полуниця. Приготуйте з неї смузі.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Не опускайте рук. Незабаром справи підуть, як по маслу. Дратуватимуть друзі. За деякі їхні вчинки буде соромно. Не намагайтеся виправдовувати їх перед іншими знайомими. Можливі проблеми із суглобами. Пийте більше води. Відмовтеся від солі й копченої ковбаси.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Те, що вам здається геніальним, інші розкритикують. Дивуватиметеся, чому так важко порозумітися з тими, кого ще вчора вважали однодумцями. Насолоджуйтеся спокоєм і щастям у домі. Будьте уважні до потреб коханих. Їм зараз необхідна моральна підтримка.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Навідайтеся до психолога, щоб не впасти в депресію. Попереду у вас успішний період. Купівлю нерухомості відкладіть. Зміна партнера не покращить особисте життя. Побачення краще відкласти на вихідні. Розраду знайдете у дітях.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....