Велика сварка, суперники чи щастя: Астрологи склали любовний гороскоп - дізнайтеся, що чекає на вас

Любовний гороскоп на тиждень розповість, кому зі знаків не варто ходити на побачення, а кому всіма силами уникати сварок з коханими, зазначають Патріоти України.

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

На цьому тижні Овнам потрібно стримати свій запал і не піддаватися емоціям. Є ризик, що сварка переросте в скандал, який призведе до розставання. Вільним представникам знака варто утриматися від нових знайомств. Чи не найсприятливіший тиждень для побачень. Відносини, які почнуться на цьому тижні, можуть принести масу проблем.

Любовний гороскоп на тиждень - Тілець

В особистому житті Тільців на цьому тижні збуваються всі мрії. Ви можете почути довгоочікувану пропозицію від коханого, а, можливо, це буде початок спільного життя. Сприятливий період для укладення шлюбу. Вільним можна розраховувати на пристрасний роман і кохання з першого погляду. Ви можете зустріти важливу людину при незвичайних обставинах.

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

Близнюкам на цьому тижні потрібно оточити свою другу половинку турботою і увагою, щоб у них не виникла думка пуститися "у всі тяжкі". Імовірність подружньої невірності зростає, тому вам потрібно урізноманітнити спільне дозвілля, щоб зміцнити зв'язок.

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

На цьому тижні над відносинами Раків будуть згущуватися грозові хмари. Конфлікт, з подачі родичів партнера, може змусити вас серйозно задуматися про майбутнє цього союзу. Не виключено розставання, але щоб цього уникнути, в спілкуванні потрібно проявляти гнучкість. Знайомства цього тижня закінчаться повним провалом.

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

Цей тиждень підкине Левам непрості моменти. Потрібно буде розібратися і прийняти рішення про подальше майбутнє ваших відносин. Прислухайтеся до підказок інтуїції, вони допоможуть визначити правильний напрямок руху. Удаванню і невизначеності не місце у вашому житті. Розставання подарує вам можливість зустріти близьку по духу людину.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

На цьому тижні Діви - справжні везунчики в справах любовних. Вільним представникам знака випадає можливість зустріти людину, з якою захочеться пов'язати свою долю. Однак якщо ви керуєтеся корисливими спонуканнями при знайомстві, то можете сильно помилитися і залишитися "біля розбитого корита".

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

Не найвдаліший період для Терезів для пошуків другої половинки. Від нових знайомств краще утриматися, нічого хорошого вони не обіцяють. Можлива ситуація суперництва, в якій вам необхідно відступити і з часом ситуація обернеться на вашу користь. Не варто вплутуватися в цю боротьбу, ви просто марно витратите сили.

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

Цей любовний тиждень буде вкрай сприятливим для вільних Скорпіонів. Ваші чарівність, шарм і сексуальність залучають в життя нові цікаві знайомства. Ви зможете зачарувати співрозмовників практично без зусиль. Не виключено, що ваш новий обранець виявиться впливовою людиною. Якщо ви у відносинах, у вашого партнера з'явиться прекрасна можливість зміцнити свій авторитет або збільшити доходи.

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

Стрільцям варто відкласти пошуки своєї другої половинки на наступний тиждень. Однак вдалими можуть виявитися знайомства через третіх осіб.у сімейних відносинах намагайтеся обходити гострі кути і уникати сварок. Скандали можуть привести до зрад і серйозного розладу в парі.

Любовний гороскоп на тиждень - Козеріг

У житті Козерогів настає сприятливий момент для знайомств. Ви зможете привернути увагу будь-кого. Відносини, які почнуться на цьому тижні, мають всі шанси перерости в міцний союз. Хороший період, щоб оголосити про заручини або познайомити свою другу половинку з батьками.

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

У любовному житті Водоліїв неспокійно. Вам необхідно не квапити події і терпляче перечекати цю бурю. На цьому тижні не варто заводити нові знайомства і ходити на побачення. Сімейні Водолії повинні уникати сварок з партнером, які можуть привести до розладу.

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

На цьому тижні Рибам не варто заводити нові знайомства. Підвищується ймовірність того, що ваш обранець за маскою благопристойності приховує погані наміри. Такі відносини закінчаться розчаруванням і глибокою душевною травмою.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Магічний" Рожевий місяць-2024: У чому особливість повні 24 квітня і як вона може змінити ваше життя

вівторок, 23 квітень 2024, 9:05

Лише 8 квітня на небі завершився парад затемнень, а вже варто готуватися до квітневої повні (відома як Рожевий Місяць). Вона цього року очікується в середу, 24 квітня. Місяць перебуватиме у сузір'ї Діви. При цьому найяскравішим об'єктом поруч із Місяце...

Гороскоп на 23 квітня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 23 квітень 2024, 5:20

23 квітня 2024 - це 15 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Терези. День обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для досягнення своїх цілей. Вам рекомендується скористатися цим часом для розвитку своїх проектів ...