Великі злети або падіння: Астрологи розповіли, яким буде 2022 рік Чорного Тигра для всіх знаків зодіаку

Останні два роки були важкими для багатьох через несподівані зміни, пов'язані з пандемією. Тому багато хто покладає великі надії на 2022 рік. Астрологи видання Theweek розповіли, яким буде рік Чорного Тигра для всіх знаків зодіаку. Дізнайтеся, на кого чекають злети, а на кого падіння у 2022 році, передають Патріоти України.

Овен

На початку року представники цього знаку зіштовхнуться із деякими побутовими труднощами. У період із травня по серпень можуть виникнути проблеми зі здоров'ям.

Телець

Уродженцям цього знаку сприятиме удача. Вони отримають хороші результати на роботі та зможуть накопичити гроші.

Близнюки

У період із лютого до квітня у товариських Близнюків буде не дуже сприятливий період. Проте позитивні зміни відбудуться у другій половині квітня.

Рак

Перед емоційними Раками буде кілька проблем фінансового плану, але вони зможуть із ними впоратися. Крім того, можуть розпочатися проблеми зі здоров'ям, тому необхідно обов'язково стежити за способом життя.

Лев

Лютий принесе самовпевненим Левам безпрецедентний успіх у кар'єрі. Однак можуть бути проблеми зі здоров'ям, тому їм потрібно бути обережними.

Діва

Працьовитих Дів очікує фінансовий успіх. У період із вересня по грудень вони зможуть навчитися новій справі та підвищити свій рівень заробітку.

Терези

Народжених під цим знаком чекає сприятливий період життя. Вони можуть розраховувати на значний прибуток та зможуть здійснити подорож мрії.

Скорпіон

До середини квітня у пристрасних Скорпіонів фінансовий статок значно покращиться. Крім того, їхній стан здоров'я також стане кращим.

Стрілець

2022-й стане вдалим і щасливим для людей цього знаку, особливо у фінансовому плані. Їхня старанна праця буде винагороджена, але в сімейному житті можуть виникнути непорозуміння.

Козеріг

У чуйних Козерогів відбудуться як позитивні події, так і негативні. В особистому житті намічаються зміни.

Водолій

Чутливі Водолії досягнуть успіху на початку березня 2022 року. Вони добре проявлять себе на роботі і, можливо, отримають винагороду.

Риби

Мрійливі та загадкові Риби у 2022 році отримають нові джерела доходу. Однак їм потрібно звернути увагу на здоров'я.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....