Великий ризик харчових отруєнь, спиртного краще уникати: Гороскоп хвороб для всіх знаків Зодіаку на 10-16 січня

Зірки можуть розповісти нам про стан нашого здоров'я анітрохи не гірше за лікарів. Вони ясно вказують, на стан і роботу яких органів необхідно звернути першочергову увагу, якими недугами можна захворіти, як їх лікувати, і профілактикою яких хвороб займатися цього тижня — від 10 до 16 січня, зазначають Патріоти України.

Овнам (21.03 – 20.04), Стрільцям (23.11 – 21.12), Водоліям (21.01 – 18.02) і Рибам (19.02 – 20.03) у першій половині тижня бажано уникати будь-якого хірургічного втручання, навіть якщо йдеться лише про обрізний манікюр. Занадто велика можливість занести інфекцію, лікування якої виявиться наскільки дорогим, настільки і тривалим.

У другій половині тижня серйозних проблем зі здоров'ям представникам знака не загрожують, але це не означає, що про нього не треба дбати. Найкращий спосіб уникнути неприємностей – вести здоровий спосіб життя: пити вітаміни, дотримуватися дієти, частіше бувати на свіжому повітрі.

Тільцям (21.04 – 21.05), Близнятам (22.05 – 21.06), Левам (23.07 – 21.08) та Терезам (24.09 – 23.10) на початку тижня зірки рекомендують уникати напруженості — як моральної, так і фізичної. Перше може стати причиною головного болю, нудоти та запаморочення, друге – призведе до болю до виникнення болів у м'язах кінцівок та попереку, тому представникам знака необхідно – зрозуміло, за можливості – якнайбільше відпочивати та розслаблятися.

Ближче до фіналу тижня необхідно знизити оберти — якнайменше працювати і якомога більше відпочивати. Перевтома може загрожувати різними проблемами зі здоров'ям, тому не варто доводити себе до несамовитого стану.

Ракам (22.06 – 22.07), Дівам (22.08 – 23.09), Скорпіонам (24.10 – 22.11) та Козорогам (22.12 – 20.01) у першій половині тижня слід звернути особливу увагу на харчування – великий ризик харчових отруєнь, тому за найменшого сумніву у свіжості страв на своєму столі їх необхідно негайно відправляти у відро для сміття. У магазині, купуючи продукти, важливо стежити за термінами придатності на пакованні – протерміновані, навіть із солідною знижкою, краще не брати – лікування стане представникам цих знаків набагато дорожче.

У другій половині тижня особливу небезпеку для представників знаків становитимуть ліки та алкоголь, тому щодо і того, й іншого необхідно бути обережним. У цей час — втім, як і в будь-який інший — в жодному разі не можна займатися самолікуванням, це може загрожувати отруєнням. Щодо спиртних напоїв, то навіть невелика доза може спричинити загострення хронічних захворювань.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...