Венера буде на їхньому боці: Які знаки Зодіаку потраплять в епіцентр "пекучих" пристрастей у найближчі дні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яких в найближчі дні накриє хвиля ніжності і трепету через нові запальні почуття, повідомляють Патріоти України.

Представникам 5-и сузір’їв вже через три дні буде протегувати Венера, яка і визначає щасливчиків на любовному фронті. Тепер їхні романтичні стосунки в надійних руках, адже ціла планета буде відстоювати їхні стосунки.

Як уточнили експерти в області астрології, теплі почуття розфарбують самотнє життя Близнюків, Терезів і Водоліїв. Якщо народжені під цими знаками знаходяться у відносинах, то Венера допоможе привнести їм в союз гармонію і щастя.

Хвиля ніжності накриє повітряні знаки зодіаку. Кохані будуть відповідати взаємністю і в життях представників цих знаків почнуться пекучі романтичні пригоди, впевнені астрологи.

Однак ці три знака зодіаку не єдині щасливчики, яким з дня на день шалено пощастить в любовній сфері. Венера буде балувати ще Левів і Стрільців. Представників цих сузір’їв очікують яскраві зустрічі. Приємні спогади залишаться в пам’яті надовго.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Магічний" Рожевий місяць-2024: У чому особливість повні 24 квітня і як вона може змінити ваше життя

вівторок, 23 квітень 2024, 9:05

Лише 8 квітня на небі завершився парад затемнень, а вже варто готуватися до квітневої повні (відома як Рожевий Місяць). Вона цього року очікується в середу, 24 квітня. Місяць перебуватиме у сузір'ї Діви. При цьому найяскравішим об'єктом поруч із Місяце...

Гороскоп на 23 квітня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 23 квітень 2024, 5:20

23 квітня 2024 - це 15 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Терези. День обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для досягнення своїх цілей. Вам рекомендується скористатися цим часом для розвитку своїх проектів ...