Весілля, помста суперників або зрада: Любовний гороскоп на тиждень 25-31 жовтня

Цей тиждень буде сприятливий для нових знайомств і флірту. Багато знаків Зодіаку можуть проявляти активність в справах любовних, проте деяким потрібно остерегтися нових знайомств, передають Патріоти України.

Любовний гороскоп на тиждень 25-31 жовтня 2021: Овен

У цей період Овнам не слід проявляти напористість і тим більше грубість. Це може обернутися проблемами в особистому житті на найближчих півроку. Варто утриматися від з'ясування відносин і не вступати в перепалки. Ініціативність в справах любовних може тільки нашкодити. Однак це не стосується представників знака, народжених в березні. Їм може посміхнутися удача.

Любовний гороскоп на тиждень 25-31 жовтня 2021: Тілець

Вільні Тільці можуть не розраховувати на вулкан пристрастей. Але в особистому житті все ж можливі приємні повороти і дрібні можливості для романтичних пригод. Не виключені несподівані сюрпризи. Тільці у відносинах можуть насолоджуватися стабільністю відносин. Ви будете впевнені в своєму партнері і ваші почуття тільки посиляться.

Любовний гороскоп на тиждень 25-31 жовтня 2021: Близнюки

Близнюки на цьому тижні можуть насолоджуватися безмежною увагою і обожнюванням шанувальників. Підкорити серця ви зможете з легкістю, ваші чарівність і сексуальність на піку. Ваші відносини з коханими можуть перейти на новий рівень, ймовірно знайомство з батьками або пропозиція руки і серця. Близнюки також можуть отримати звістку про вагітність.

Реклама

Любовний гороскоп на тиждень 25-31 жовтня 2021: Рак

Ракам, особливо народженим в період з 16 по 23 липня, не варто кидатися у вир любовних пригод. Потрібно придивитися до шанувальників уважніше. Ваша зайва довірливість може обернутися проти вас в любовних справах. А ось Раки, які народилися в червні, можуть приймати знаки уваги і приємні подарунки від шанувальників.

Любовний гороскоп на тиждень 25-31 жовтня 2021: Лев

На цьому тижні Леви можуть проявляти більше ініціативи. Приділяйте своїм шанувальникам знаки уваги, легкий флірт і кокетство тільки зіграють вам на руку. Це не тільки приверне нові знайомства, але і підвищить життєвий тонус. Однак важливо у всьому знати міру, зайва напористість може відлякати кавалера або спровокувати сварку в парі.

Любовний гороскоп на тиждень 25-31 жовтня 2021: Діва

У любовному азарті Дівам важливо проявляти помірну активність і не квапити події. Послабте хватку і поспостерігайте за розвитком подій. Зірки обіцяють представникам знака стихії землі любов з першого погляду. Причому обранець може виявитися досить статусним.

Любовний гороскоп на тиждень 25-31 жовтня 2021: Терези

Вельми вдалий любовний тиждень для Терезів. У цей період ви не будете скаржитися на брак уваги з боку протилежної статі. Знаки уваги, компліменти, подарунки, флірт – все це буде оточувати представників повітряного знака. Вірогідні пропозиції про спільне проживання або весілля. У відносинах панує гармонія і взаєморозуміння.

Любовний гороскоп на тиждень 25-31 жовтня 2021: Скорпіон

Скорпіонам варто побоюватися помсти і підступності суперників в любові. На цьому тижні вони можуть будувати підступи і проявляти агресію. Не варто звертати уваги на недоброзичливців, адже ви можете підкорити предмет своїх зітхань красивими словами і компліментами.

Любовний гороскоп на тиждень 25-31 жовтня 2021: Стрілець

Зірки попереджають Стрільців, що на цьому тижні в справі любові вони отримають те, що віддавали раніше. Якщо ви грали почуттями інших, не особливо про них піклуючись, все може повернутися до вас і ви проживете те ж. Дарували партнеру любов, турботу і ніжність – все обернеться сторицею.

Любовний гороскоп на тиждень 25-31 жовтня 2021: Козеріг

Не найвдаліший час для Козерогів, щоб проявляти активність в справах сердечних. Ініціатива може обернутися неприємними наслідками. Можна легко зіпсувати відносини з людиною і відновити їх буде складно. Займіть позицію спостерігача і не квапте події. Ваше терпіння неодмінно окупиться.

Любовний гороскоп на тиждень 25-31 жовтня 2021: Водолій

Домогтися успіхів у відносинах з протилежною статтю зможуть ті Водолії, які готові до сміливих і оригінальних експериментів. Відкритість і доброзичливість – ваші сильні сторони, які допоможуть залучити нових шанувальників. Не варто нав'язувати свої бажання коханим, це може закінчитися серйозною сваркою і навіть розставанням.

Любовний гороскоп на тиждень 25-31 жовтня 2021: Риби

Спокійний любовний тиждень для Риб. На якісь бурхливі романи з несподіваними поворотами розраховувати не варто, але удача може посміхнутися тим, хто звик керуватися тверезим розумом і не піддаватися почуттям одразу. Риби народжені з 1 по 4 березня повинні остерігатися невірності своєї другої половинки або обману з боку нового шанувальника.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 29 березня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:20

19 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. День обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на своїх цілях ...

Радить запастися всім необхідним: "Бразильський Нострадамус" попереджає людство про три дні темряви у квітні 2024 року

п’ятниця, 29 березень 2024, 4:15

На рахунку ясновидця вже є декілька глобальних передбачень, що збулися, стверджують таблоїди. 37-річний Атос Саломе з Бразилії попередив про "похмуре майбутнє" і про відключення електроенергії. Про це пише Daily Star. Людина, яка стверджує, що може заз...