Весна - критичний момент: Астролог оцінив ймовірність ядерної війни у 2023 році

Відомий астролог Михайло Левін прогнозує на весну 2023 важку кризу в російсько-українській війні, передають Патріоти України.

«Випробування першої атомної бомби на японських містах дуже добре помітно. Астрологічно було ясно, що атомні вибухи під Плутоном без нього ніяк не обійдешся. У Хіросімі Сонце у поєднанні з Плутоном», — читає за натальними картами Левін.

Астролог додав, що побоюватися ядерних вибухів не варто принаймні найближчим часом. «Плутон свій пік, найважчий, уже пройшов у момент початку ковіду. Він запустив процес розпаду старої структури та формування нової, але і Плутон, і Уран вже пішли від критичної точки стосовно цивілізації, і найближчим часом вони якихось моторошних показників дати не повинні», — розповів він.

Однак Левін зауважив, що через кілька місяців все ж таки буде якесь загострення конфлікту. «Є один критичний момент — це весна 2023 року. Постає питання, чи перетвориться цей критичний момент на повноцінну ядерну війну чи обійдеться потужним зіткненням звичайних озброєнь? У критичний момент з боку Плутона нам нічого не загрожує. Жодного аспекту до планет протягом усього найближчого часу», — сказав астролог.

«Відбувається трансформація влади, це справді так. Ні на нарті росії, ні на карті України Плутон із Ураном не є домінуючими чинниками. Атомного удару не побачив, не знайшов. Якщо не буде до літа 2023, то не буде у найближчі 10 років», — робить висновок він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Такого ми ще не бачили": Переможниця "Битви екстрасенсів" назвала подію, після якої закінчиться війна

четвер, 16 травень 2024, 16:39

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова назвала подію після якої закінчиться війна. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі. . Тарологиня зазначила, що перед закінчення війни "якась відома людина зробить українцям вкрай важливий п...

Гороскоп на 16 травня для всіх знаків зодіаку

четвер, 16 травень 2024, 5:20

Це восьмий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. 16 травня обіцяє бути активним та продуктивним днем, сповненим можливостей для розвитку і спілкування. Багато хто відчує приплив енергії та бажання діяти. Це вдалий ...