Від них не дочекаєшся щедрих подарунків: Названо найекономніші знаки зодіаку - рахують кожну копійку

Астрологи назвали три знаки зодіаку, які відрізняються особливою жадібністю. Вони буквально рахують кожну копійку і дуже нервують, якщо їм потрібно витратитися на якусь глобальну покупку, передають Патріоти України.

Телець

Тельці обожнюють все красиве і дороге, проте це зовсім не означає, що вони готові на це витратитися. Більшість представників цього зодіакального сузір'я, побачивши якусь неймовірно стильну річ, ще три роки будуть ходити і думати, чи потрібна вона їм. Зважаться на покупку вони тоді, коли вона вже вийде з моди. Звичайно, потім Тельці не побіжать купувати цю річ. Таким чином вони заощадять круглу суму грошей.

Скорпіон

Не можна однозначно сказати, що Скорпіони - жадібні люди. На себе вони готові витратити чи не всі гроші світу, але не варто розраховувати на таку ж щедрість по відношенню до себе. На своїх других половинках, друзях, рідних вони економлять, і ще як. Тому найчастіше у них не складаються стосунки з протилежною статтю через таку їхню меркантильність.

Козоріг

У випадку з Козерогами все складно. Жінки, наприклад, готові витратити на себе і своїх близьких будь-яку суму грошей. Їм нічого не шкода. А ось чоловіки більш економні. Звичайно, вони зроблять вам сюрприз, подарують якусь коштовність, а потім весь місяць будуть сидіти на мівіні. А все тому, що їх напружує, коли на їхньому банківському рахунку мало грошей. Якщо вони і економлять, то тільки на собі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....