Від звірств Гітлера до коронавірусу: ТОП-5 страшних пророцтв Нострадамуса, які справдилися

Французький астролог та пророк Нострадамус з'явився на світ 518 років тому 14 грудня. Відомий провидець мав надприродні здібності і передбачав катастрофи, які сталися через сотні років, , передають Патріоти України.

Його справжнє ім'я – Мішель де Нотрдам. Він походив з єврейської католицької родини, працював лікарем, а згодом навчився завдяки впливу зірок передбачати майбутні події у світі. OBOZREVATEL розповідає про пророцтва Нострадамуса, які збулися.

  • Коронавірус і порятунок

Пандемія коронавірусу розпочалася у 2020 році. Уперше інфекція з'явилися на китайському рибному ринку, а потім заполонила весь світ. Проте у 2021 році вигадали вакцину, і рівень смертності від COVID-19 зменшився.

Нострадамус згадує про це у своєму катрені на 2020 рік. "Риба, яка живе у воді та на землі, величезною хвилею буде викинута на берег. У неї дивна форма: і приваблива, і жахлива. З моря до стін міста підійдуть вороги", – пророкував астролог. Крім цього, він передбачив порятунок: "О, яка дорожнеча! Двоє великих благодійників принесуть допомогу звідусіль, по землі та по морю".

  • Теракт у Нью-Йорку 11 вересня

Теракт у Нью-Йорку відбувся 11 вересня 2001 року, коли два літаки, за кермом яких були камікадзе, врізалися у вежі-близнюки. Нью-Йорк розташований на широті 45 градусів, літаки під час падіння утворили кут 45 градусів до землі.

Нострадамус писав, що на 45 градусі загориться небо, полум’я досягне великого міста, і вогонь підніметься негайно. Холодне і жорстоке серце принесе кров, а милостині не буде ні для кого.

  • Атомна бомба

Атомну зброю вперше застосували у 1945 році, коли США скинули дві бомби на японські міста Хіросіма і Нагасакі.

Нострадамус передбачив ще у XVI столітті у щорічному збірнику створення бомби. Він писав, що небесна стріла протягне крило смерті. Гордий народ вб'є камінь, який впаде з неба. Щось жахливе створила людина і це призведе до винищення світу. Дослідники по-різному трактують слова провидця, але більшість зійшлися на думці, що він мав на увазі ядерний гриб.

  • Велика лондонська пожежа
У вересні 1666 року у Лондоні відбулася масштабна пожежа, яку гасили протягом чотирьох діб. Першою загорілася маленька пекарня. В британській столиці вигоріло вщент 14 тисяч будинків. Вогонь не досягнув Вестмінстерського району, де мешкала королівська родина.

Провидець Нострадамус написав за 100 років до цього, що кров невинних буде текти Лондоном через палаючий вогонь.

  • Звірства Гітлера
У часи Другої світової війни загинули мільйони з десятків країн. Від нападів Гітлера страждали і діти, і жінки. Адольф Гітлер провів своє дитинство в злиднях, а потім зі своїм військом підкорював Європу і пішов на Схід. А владу в Німеччині він захопив завдяки маніпуляціям і красномовству.

Нострадамус писав про хлопця з бідної сім'ї, який "силою речей змусив людей йти за собою". Пророкував, що з армією він дійде до східних земель.

Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Магічний" Рожевий місяць-2024: У чому особливість повні 24 квітня і як вона може змінити ваше життя

вівторок, 23 квітень 2024, 9:05

Лише 8 квітня на небі завершився парад затемнень, а вже варто готуватися до квітневої повні (відома як Рожевий Місяць). Вона цього року очікується в середу, 24 квітня. Місяць перебуватиме у сузір'ї Діви. При цьому найяскравішим об'єктом поруч із Місяце...

Гороскоп на 23 квітня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 23 квітень 2024, 5:20

23 квітня 2024 - це 15 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Терези. День обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для досягнення своїх цілей. Вам рекомендується скористатися цим часом для розвитку своїх проектів ...